Похорон Заворотнюк може відбутися незабаром: з’явилися чутки про те, що терапія перестала допомагати актрисі

Зірка серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасія Заворотнюк бореться з тяжкою онкологічною хворобою вже 3 роки. Рідні актриси приховують подробиці про стан її здоров'я, проте деяка інформація інколи пробивається.

Про страшний діагноз родина Заворотнюк дізналася за кілька місяців після того, як 47-річна зірка “Моєї прекрасної няні” народила дитину за допомогою ЕКЗ. Саме тому багато хто часто пов’язує онкологічну хворобу актриси з тим, що Анастасія зважилася на штучне запліднення. Однак ця процедура не могла спровокувати онкологію, але могла прискорити розвиток хвороби, на яку, ймовірно, актриса захворіла ще до вагітності.

Як виглядає молодша дочка Заворотнюк

З 2019 року Анастасія Заворотнюк не виходить на зв’язок зі своїми шанувальниками, а родина артистки відмовляється відповідати на запитання щодо її стану здоров’я. Відомо, що Заворотнюк тривалий час проходила лікування за кордоном, а останній рік вона знаходиться в Москві, де отримує альтернативне лікування, розроблене спеціально для неї.

Нещодавно в Мережі з’явилася інформація, що стан Заворотнюк значно погіршився і лікування, яке раніше допомагало актрисі, більше на неї не діє. Про це повідомляє росЗМІ , посилаючись на слова журналіста Олексія Єрьоміна.

Журналіст стверджує, що одержав інсайдерську інформацію про стан актриси. За його словами, ліки більше не діють на Заворотнюк і стан зараз критичний, шансів на виживання практично не лишилося.

Підтвердженням цієї інформації може бути те, що чоловік Заворотнюк Петро Чернишов уперше в житті скасував заплановані гастролі, втративши при цьому величезні гроші. Ймовірно, фігурист зробив це через погіршення здоров’я дружини.

Як виглядає чоловік Анастасії Заворотнюк

До речі, Анастасія Заворотнюк бореться із раком мозку 4 стадії вже 3 роки. Як правило, пацієнти з таким діагнозом живуть набагато менше. Рідні актриси вважають це справжнім дивом і не готові прощатися з нею найближчим часом.