Шлях до слави Руслани Писанки: якою ціною артистка досягла успіху і за кого єдиний раз вийшла заміж

Новина про раптову кончину відомої актриси та телеведучої Руслани Писанки облетіла всю Україну. Причиною стала онкологія, з якою актриса боролася у Німеччині. Чоловік Руслани Ігор Ісаков розповів, що після кремації привезе Руслану до Києва, де її поховають на Байковому цвинтарі.

Там з нею зможуть попрощатися усі охочі. Кілька днів тому у Німеччині тіло актриси кремували. Тепер необхідно оформити всі формальності, щоб повернути порох Руслани на Батьківщину. Відхід із життя завжди позитивної та життєрадісної Руслани став приголомшливою новиною не лише для простих українців, а й для колег по цеху. Ми пригадаємо, яким був шлях чудової улюблениці публіки. Киянка Руслана Писанка народилася у родині кінооператора та інженера. Дитинство було активним, сумувати не було коли. Дівчинка добре займалася у школі, навчалася музиці, із задоволенням виступала на шкільних заходах.

Руслана Писанка – талановита актриса
Руслана Писанка – талановита актриса

У неї було багато друзів, дівчинка була відкритою до спілкування та доброю приятелькою. Першим випробуванням для юної дівчини стало вступ до Щукінського училища в Москві. Там її попросили позбутися двадцяти кілограмів, це не входило до планів молодої Писанки, вона повернулася до Києва. Перші зйомки відбулися ще під час навчання у Київському інституті культури. 1991 року Писанка зіграла в епізоді картини “Круїз, або Розвідна подорож”. Популярність с*кс-символу артистці принесла роль у фільмі Андрія Бенкендорфа “Кілька любовних історій”. Тепер Руслану Писанку як актрису знали всі режисери, вона стала відомою та бажаною. Першу головну роль актриса зіграла у фільмі “Москаль-чарівник”, за цю роботу Писанка удостоїлася премії імені Олександра Довженка. Далі була значуща для актриси роль українки Горпіни у польському фільмі “Вогнем та мечем”, на яку її рекомендував Богдан Ступка. 2001 року Руслана знову зіграла велику роль у фільмі “Чорна рада”, за яку згодом була нагороджена орденом Святого Володимира.

Актриса Руслана Писанка
Актриса Руслана Писанка

Руслані Писанці дісталася роль і у відомому серіалі “Свати”, де вона зіграла директора дитячого табору. Яскравою роботою актриси стала роль у серіалі “Фортечна”. Писанка згадувала зйомки серіалу з натхненням, адже вони побували у мальовничих місцях із неймовірною архітектурою та природним ландшафтом. У 2020 році Руслана Писанка знялася в серіалі “Філін”, де перетворилася на патологоанатому Зою Модестівну Кавун. Шанувальники артистки пам’ятають її провідну передачу “Погода” на Інтері протягом семи років. Також служила у театрі з 2007 року.

Руслана Писанка - ведуча передачі "Погода"
Руслана Писанка – ведуча передачі “Погода”

Руслана Писанка зізнавалася, що хотіла б створити власну агенцію чи створювати спектаклі. 2006 ознаменувався участю Писанки у танцювальному шоу “Танці з зірками” разом з партнером Миколою Коваленко вони посіли третє місце. Руслана Писанка протягом життя ніколи не скаржилася на свої кілограми, але у 2018 році стала учасницею шоу “Зважені та щасливі” у парі із чоловіком Ігорем Ісаковим. Після проекту їм удалося скинути по сорок кілограмів зайвої ваги.

Руслана Писанка на шоу "Зважені та щасливі"
Руслана Писанка на шоу “Зважені та щасливі”

В особистому житті актриси не все так райдужно, як у кар’єрі. З першим чоловіком Іваном вона розлучилася після п’яти років громадянського шлюбу. 2012 року стало відомо, що Писанка вийшла заміж за бізнесмена Ігоря Ісакова. Спільних дітей вони не мали, а в Ігоря був син від першого шлюбу. Дітей актрисі не судилося мати, але вона дуже хотіла цього. Свою материнську любов присвятила племінникам. Смерть актриси сталася несподівано для її публіки. Першим дзвіночком була травма ноги під час виступу на сцені, далі – раптова непритомність на сцені театру в лютому цього року. Як виявилося, Руслана боролася із занедбаною формою раку. Вона ніколи не скаржилася на самопочуття своїм колегам, завжди поспішала втішити та допомогти іншим. Пішла з життя актриса в ніч на 19 липня 2022 року, але вона назавжди залишиться в пам’яті вдячних глядачів і посміхатиметься лише з кадрів фільмів, де знялася. Вічна пам’ять коханої актриси.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.