Суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво зібрався їхати на передову і пояснив чому: “Хвилююча подія”

Суддя кулінарного проекту "МастерШеф" на каналі СТБ Ектор Хіменес-Браво зібрався їхати на передову та пояснив шанувальникам причину такого рішення.

Коли в Україні розпочалася повномасштабна війна, Ектор Хіменес-Браво перебував у Колумбії. Туди він поїхав за кілька днів до російського вторгнення на давно заплановану відпустку із близькими. Її шеф-кухар у результаті скасував і спочатку приїхав до Варшави, де брав активну участь у волонтерській діяльності, пізніше він повернувся до України та продовжив робити все, щоб наблизити перемогу над росією.

Суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво багато зробив для допомоги українським захисникам. Він займається харчуванням та зусилля своїх ресторанів направив саме до цієї сфери. Також Ектор встиг пройти курс підготовки щодо поводження зі зброєю і у новій публікації для Інстаграма зізнався, що збирається їхати на передову, проте не як воїн.

Ектор Хіменес-Браво зібрався їхати на передову та пояснив чому
Ектор Хіменес-Браво зібрався їхати на передову та пояснив чому

Як розповів Ектор Хіменес-Браво, на фронті проблема з їжею, а про гаряче та домашнє захисниці та захисники лише мріють. Літо добігає кінця, скоро настануть холоди і гаряча їжа буде вкрай необхідна. Цим суддя “МастерШеф” і займається. Разом зі своєю командою Ектор розробляє спеціальну рецептуру борщу з дегідрованими овочами, заправкою та тушонкою. Щоб приготувати такий борщ, залишиться просто все змішати та додати окропу.

Це хвилюча подія і точно наблизить перемогу – впевнений, ви підтримаєте нас. Особисто буду їздити по Миколаївській, Харківській та Донецькій областях, годувати хлопців борщем та привозити продукти, щоб у них все було готове для борщу

, – поділився кулінар.

Користувачі Мережі захоплені патріотизмом та сміливістю Ектора Хіменеса-Браво та пишуть про це у коментарях під публікацією:

  • “Екторе, дякую вам за ваш внесок у перемогу України! Ви справжній українець за духом! Пишаємося такими гідними людьми як ви”;
  • “Екторе, ви викликаєте більше поваги, ніж деякі так звані “патріоти”. Щиро дякуємо вам за любов до України”;
  • “Я так вами пишаюся!”.

Нагадаємо, Ектор Хіменес-Браво народився у Колумбії, але з 2019 року є офіційно громадянином України.

Схожі статті

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.

Страва, яка ще жодного разу не залишалася у нас “на завтра”: м’ясо з картопляним пюре в духовці. Без метушні

Запечене м'ясо з картопляним пюре – це гарантовано вдала страва, яка порадує своїм смаком, ароматом і відмінним поєднанням м'яса з картоплею під апетитною скоринкою.

Свекруха пригостила рибним манником: тепер цей пиріг став нашим улюбленим. Рибу іноді заміняю на курку

Якщо приготувати тісто для рибного пирога за цим рецептом, то воно пропечеться рівномірно й не буде ефекту мокрої випічки. Тому навіть ті, хто не любить рибу, з'їдять шматочок із задоволенням.