Олег Винник та Таюне чекають на дитину: Таїсія Сватко натякнула на вагітність і перестала ховати круглий живіт

Відомий український співак Олег Винник, який позиціонує себе закоренілим холостяком, насправді вже багато років одружений і має сина. Шанувальники артиста підозрюють, що Винник стане татом вдруге.

Олег Винник понад двадцять років дотримувався амплуа таємничого холостяка. Тепер немає сенсу приховувати сімейні стосунки, адже його шанувальниці давно все знають про співака. Олег Винник розпочав свою кар’єру двадцять років тому, коли, будучи студентом училища культури, почав заробляти на життя своїми виступами. Подейкують, саме тоді Олег Винник та Таїсія Сватко одружилися. У мережі гуляє архівне фото, де молоді артисти тримаються за руки. Хоч доля і занесла співака до Німеччини, де він і живе із сім’єю, співак повернувся на українську сцену після того, як став популярним серед німецьких глядачів під псевдонімом OLEG. До пандемії коронавірусу співак був найоплачуванішим артистом в Україні.

Олег Винник приховує, що одружений із Таїсією Сватко
Олег Винник приховує, що одружений із Таїсією Сватко

Його бек-вокалістка Таюне та за сумісництвом дружина Таїсія Сватко протягом двох десятків років завжди поряд зі співаком. За непідтвердженими даними, у пари в Німеччині є син Юліан. Олег Винник ніколи не коментує своє особисте життя. Таїсія Сватко нещодавно розпочала свою сольну кар’єру співачки, готується до випуску альбому. Олег Винник називає свою кохану ніжно: “Квітка Таюне”. Таїсія публікує кадри зі свого професійного життя в Інстаграм. Нещодавно уважні фанати запідозрили, що Таюне приховує вагітність. Під одним із фото коментатори не втомлювалися давати свої оцінки:

  • Здавалося, чи правда видно животик? Таєчко, ви з Олегом зважилися на другого?
  • Мені здається, чи видніється круглий животик.
  • Олег Винник стане татом, ось би донька
  • Чого тільки не побачать, то вагітна, то народила.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.