Катя Осадча публічно зізналася Горбунову в коханні в день його народження: “Ми щасливі та майже безтурботні”

Сьогодні, 24 серпня, коли всі українці відзначають День Незалежності України, у родині Каті Осадчої та Юрія Горбунова подвійне свято. Шоумен Юрій Горбунов відзначає 52-й день народження.

Відомий телеведучий та шоумен Юрій Горбунов 24 серпня святкує свій 52-й день народження. Цього дня артист приймає безліч поздоровлень від рідних та близьких.

Дружина Юрія Горбунова Катя Осадча вирішила привітати артиста публічно. Вона опублікувала дуже зворушливий пост у своєму Інстаграм-блозі, в якому написала теплі слова привітання чоловікові та освідчилася йому в коханні.

Мій любий Юрко, сьогодні особливо щемливо вітати тебе з днем народження одночасно з Днем Незалежності. Я люблю тебе.

, – написала Катя Осадча.

Також телеведуча опублікувала кілька фотографій, зроблених рік тому. Тоді Юрій та Катя побували на урочистому параді до Дня Незалежності. Осадча додала, що на знімках вони з Горбуновим щасливі та майже безтурботні.

Юрій Горбунов відреагував на привітання своєї дружини та в коментарях написав:

Дякую тобі, моє кохання.

Нагадаємо, Катя Осадча та Юрій Горбунов — одна з найвідоміших та найміцніших пар українського шоу-бізнесу. Їхнє кохання зародилося під час зйомок другого сезону шоу “Голос. Діти” у 2015 році. На той момент Горбунов був одружений з жінкою на ім’я Людмила, з якою прожив у шлюбі 20 років. Саме у 2015 році він офіційно розлучився.

Горбунов та Осадча до останнього приховували свої стосунки. Однак, коли у Каті Осадчої почав стрімко рости живіт, приховувати стосунки стало важче. У 2017 році, коли телеведуча була на 9-му місяці вагітності, закохані одружилися та заявили всім про свої стосунки.

Катя Осадча публічно зізналася Горбунову у коханні у день його народження

Буквально за кілька днів після одруження з’явився хлопчик Іван. У серпні 2021 року у подружжя народилася друга спільна дитина — хлопчик, якого назвали Данилом.

Нагадаємо, Катя Осадча має сина від першого шлюбу Іллю. Хлопцю вже 19 років і він навчається у престижному ВНЗ США.