Злата Огнєвіч кинула оком на колумбійського нареченого учасника “Холостячки” Хветкевича: краще Задворного

Відома українська співачка Злата Огнєвіч після камінгауту Андрія Хветкевича з "Холостячки" засипає його нареченого компліментами та не приховує своїх почуттів.

Злата Огнєвіч у 2021 році стала учасницею романтичного шоу “Холостячка”. Артистка зважилася на такий проект після Ксенії Мішиної, сподіваючись зустріти кохання та мати сім’ю. За серце зірки боролися понад два десятки чоловіків. Фаворитами глядачів стали ті, хто дійшов останніх випусків. Але фанати не розуміли, як Злата змогла відпустити Андрія Хветкевича, українського бізнесмена родом із Дніпра, який давно живе в Америці та будує там бізнес. Він ввічливий, охайний, успішний і готовий на все заради своєї жінки. Однак, познайомившись у родичами чоловіка, Огнєвіч прийняла рішення не давати йому троянду і була чесна перед ним – інші учасники подобалися їй більше.

У результаті переможцем 2 сезону “Холостячки” став Андрій Задворний, який невдовзі розбив співачці серце та кинув її. Деякі колишні чоловіки Огнєвіч за проектом вже знайшли собі другу половинку, причому не у всіх випадках ними стали дівчата і жінки.

Учасник Холостячки-2 зі Златою Огневич Андрій Хветкевич побрався з чоловіком
Злата Огнєвіч кинула оком на колумбійського нареченого Хветкевича

Нещодавно Андрій Хветкевич приголомшив своїх підписників в Інстаграмі, зробивши камінгаут. Бізнесмен зізнався, що останній рік багато думав і розмірковував про себе, у результаті вирішив бути чесним перед собою та побудував одностатеві стосунки. Крім того, він зробив пропозицію коханому і вже готується до весілля.

Свого нареченого Хветкевич нарешті показав на новому спільному фото. Його майбутній чоловік – колумбієць, якого звуть Філіпе, він спортивної статури, трохи нижчий за зростом.

У коментарях до цього фото відзначилася Злата Огнєвіч, яка залишила комплімент:

Котики

, – написала співачка.

Злата Огневич поклала око на колумбійського нареченого Хветкевича
Злата Огнєвіч кинула оком на колумбійського нареченого Хветкевича

Немає сумнівів, що Злата буде почесною гостею на весіллі Хветкевича та Філіпе, адже саме після стосунків із нею Андрій зрозумів, що насправді йому подобаються чоловіки.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.