Куди вступили і де під час війни навчатимуться діти Зеленського, Полякової, Тараса Тополі та інших зірок

Незабаром початок нового навчального року. Однак через вторгнення росії на територію України не всі українські діти підуть у свою рідну школу.

Війна внесла корективи у життя кожного українця. Хтось втратив близьких, хтось залишився без даху над головою, а комусь довелося виїхати з рідного міста в іншу область чи навіть виїхати за кордон.

Незабаром новий навчальний рік і багатьом українським дітям доведеться піти не до рідної, звичної школи. Де під час війни навчатимуться діти Зеленського, Полякової, Педана, Тополі читайте далі у матеріалі.

Дочка Володимира Зеленського

Як виглядає дочка Зеленського
Як виглядає дочка Зеленського

Старша дочка Володимира та Олени Зеленських Олександра цього року закінчила середню школу. У недавньому інтерв’ю перша леді України розповіла, що її дочка вирішила здобувати вищу освіту в рідній країні. Зеленська не уточнила, в який саме університет хоче вступати її дочка, але наголосила, що Олександра обрала гуманітарну спеціальність.

Дочка Олі Полякової

Маша Полякова з мамою
Як виглядає дочка Олі Полякової

Старша донька Олі Полякової Маша цього року також стала студенткою. Дівчина планувала навчатися на музичному факультеті в університеті США, де навчання за рік коштує 40 тисяч доларів, але через війну такі розтрати для її сім’ї стали непідйомними. Тому Маша вступила до іншого ВНЗ у Лондоні, де навчатиметься музики.

Діти Альоші та Тараса Тополі

Як виглядають діти Тараса Тополі

Після початку повномасштабної війни Тарас Тополя та інші учасники гурту “Антитіла” пішли на фронт. На час війни дружина Тополі та його троє дітей поїхали до США. Там двоє старших дітей і підуть до школи цього року.

Дочка Олександра Педана

Який вигляд має дочка Олександра Педана
Який вигляд має дочка Олександра Педана

Цього року донька Олександра Педана Валерія закінчила школу. Дівчина є відмінницею і наприкінці навчального року вона здобула золоту медаль. Олександр Педан зізнається, що його дочка навіть не розглядала навчання за кордоном. Валерія подала документи лише до вищих навчальних закладів України.

Дочка Лідії Таран

Дочка Лідії Таран від Доманського подорослішала та стала точною копією батька
Як виглядає дочка Лідії Таран

Після початку повномасштабної війни в Україні Лідія Таран зі своєю 14-річною дочкою Василиною поїхали до Франції. Там дівчинка пішла до місцевого французького коледжу, де навчатиметься і наступного навчального року. Лідія Таран зізнається, що її доньці там складно, адже рівень французької у неї початковий. Проте телеведуча вважає, що безпека важливіша.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.