Донька Кошового приєдналася до збору коштів для ЗСУ та вирішила пожертвувати особистими речами: “Хочу продати”

Нещодавно відомий телеведучий і комік Євген Кошовий отримав нагороду від Президента України за "потужну волонтерську діяльність". Дочка Кошового вирішила не відставати від батька і теж зробити свій внесок у допомогу Україні.

14-річна дочка кварталівця Євгена Кошового Варвара – відома публіці особистість. Ще з ранніх років дівчинка сяяла на всіляких шоу і навіть встигла знятися в телесеріалі. Так, публіка пам’ятає Варвару Кошеву із програми “Розсміши коміка. Діти”, де їй вдалося виграти головний приз у вигляді 200 тисяч гривень. Також дівчинка брала участь у двох сезонах шоу “Голос країни”, де їй вдалося дійти до фіналу. Крім того, дочка “лисого з Кварталу” засвітилася в програмі “Ліга сміху” і отримала одну з головних ролей у серіалі “Батько рулить”.

Як виглядає дочка Євгена Кошового

Зараз Варварі 14. Вона навчається у школі та активно веде свій Інстаграм-блог, адже вона вже має багато шанувальників, які хочуть стежити за життям своєї улюблениці.

Нещодавно дочка Кошового у своєму Інстаграм-блозі повідомила, що має намір приєднатися до збирання коштів для українських захисників. Так, дівчина вирішила продати свої особисті речі, а на отримані гроші купити тепловізор для ЗСУ.

Донька Кошового приєдналася до збору коштів для ЗСУ та вирішила пожертвувати особистими речами

Нагадаємо, 24 серпня у День Незалежності України кварталівці Євген Кошовий та Олександр Пікалов були нагороджені орденом “За заслуги” ІІІ ступеня. Президент нагородив їх за активну волонтерську діяльність, за благодійні концерти, які коміки давали у різних країнах світу, а виручені гроші передавали на ЗСУ, за медійну активність на захист інтересів України. Крім того, кварталівці підтримують бойовий дух воїнів, медиків, волонтерів і звичайних людей, виступаючи в містах, де ведуться бойові дії.

Окрім Кошового та Пікалова орденом “За заслуги” були нагороджені й інші відомі артисти, такі як Сергій Притула, Юрій Горбунов, Андрій Данилко, Олег Скрипка, Олександр Пономарьов, Віталій Козловський та інші.