“Почала втрачати свідомість”: Приходько поділилася новиною про серйозні проблеми зі здоров’ям – тривожний знак

Українська співачка та громадська діячка Анастасія Приходько поділилася з підписниками подробицями свого фізичного стану – виявляється зірка давно страждає від проблем зі здоров'ям

Нещодавно українська співачка, громадська діячка та переможниця сьомого сезону “Фабрики зірок” поділилася з підписниками та шанувальниками одкровенням про те, що страждає від розладів сну – окрім безсоння у зірки спостерігаються й інші проблеми.

Сьогодні багато українців страждають від нервових розладів та інших фізичних проблем, які виникають на тлі постійних стресів та переживань. Війна принесла негативний ефект як на моральний, так і на фізичний стан населення. Анастасія Приходько не стала винятком і на особистій сторінці у соціальній мережі Фейсбук розповіла: після початку повномасштабного вторгнення Росії на територію України у неї з’явилися розлади сну, а особливо після повітряних тривог.

Мої панічні атаки посилились. Прокинулася, а потім уже не можу заснути й так аж до пізньої ночі. Вночі разів п’ять можу підвестися, то води, то покурити, то ще щось.

, – розповідає шанувальникам Анастасія Приходько.

Більше того, за одкровенням знаменитості, постійні стреси, які вона останнім часом відчуває, призвели і до більш серйозних проблем – зірка знову почала втрачати свідомість. Анастасія Приходько розповідала, що раніше вже відчувала подібне – у минулому співачка часто могла непритомніти.

Співачка поділилася спогадом, що востаннє вона втрачала свідомість під час підготовки та після проведення конкурсу “Євробачення”. Нагадаємо, що у 2009 році дівчина представляла росію на конкурсі з піснею “Мамо”. У фіналі пісенного конкурсу Приходько посіла одинадцяте місце.

Анастасія Приходько поділилася одкровенням про проблеми зі здоров'ям
Анастасія Приходько поділилася одкровенням про проблеми зі здоров’ям

На жаль, через складні життєві випробування співачці довелося знову відчути, що це таке – непритомніти. Крім того, Анастасія поділилася так званим “рецептом гарного настрою” – заняттями, що колись допомагали дівчині боротися зі стресом.

За словами співачки, у минулому їй завжди допомагала їжа та різні смаколики. Вона любила приготувати хитромудру страву і насолодитися приємним вечором. Однак, за зізнанням зірки, зараз таке проведення часу її вже не рятує.

Раніше мені допомагала їжа, вчора я приготувала улюблену страву і щось вона вже не приносить мені радості. Напевно, я так намагалася тримати себе в руках, що мій організм сказав: “Досить”

, – підсумувала у зверненні до шанувальників Анастасія Приходько.

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".