“Почала втрачати свідомість”: Приходько поділилася новиною про серйозні проблеми зі здоров’ям – тривожний знак

Українська співачка та громадська діячка Анастасія Приходько поділилася з підписниками подробицями свого фізичного стану – виявляється зірка давно страждає від проблем зі здоров'ям

Нещодавно українська співачка, громадська діячка та переможниця сьомого сезону “Фабрики зірок” поділилася з підписниками та шанувальниками одкровенням про те, що страждає від розладів сну – окрім безсоння у зірки спостерігаються й інші проблеми.

Сьогодні багато українців страждають від нервових розладів та інших фізичних проблем, які виникають на тлі постійних стресів та переживань. Війна принесла негативний ефект як на моральний, так і на фізичний стан населення. Анастасія Приходько не стала винятком і на особистій сторінці у соціальній мережі Фейсбук розповіла: після початку повномасштабного вторгнення Росії на територію України у неї з’явилися розлади сну, а особливо після повітряних тривог.

Мої панічні атаки посилились. Прокинулася, а потім уже не можу заснути й так аж до пізньої ночі. Вночі разів п’ять можу підвестися, то води, то покурити, то ще щось.

, – розповідає шанувальникам Анастасія Приходько.

Більше того, за одкровенням знаменитості, постійні стреси, які вона останнім часом відчуває, призвели і до більш серйозних проблем – зірка знову почала втрачати свідомість. Анастасія Приходько розповідала, що раніше вже відчувала подібне – у минулому співачка часто могла непритомніти.

Співачка поділилася спогадом, що востаннє вона втрачала свідомість під час підготовки та після проведення конкурсу “Євробачення”. Нагадаємо, що у 2009 році дівчина представляла росію на конкурсі з піснею “Мамо”. У фіналі пісенного конкурсу Приходько посіла одинадцяте місце.

Анастасія Приходько поділилася одкровенням про проблеми зі здоров’ям

На жаль, через складні життєві випробування співачці довелося знову відчути, що це таке – непритомніти. Крім того, Анастасія поділилася так званим “рецептом гарного настрою” – заняттями, що колись допомагали дівчині боротися зі стресом.

За словами співачки, у минулому їй завжди допомагала їжа та різні смаколики. Вона любила приготувати хитромудру страву і насолодитися приємним вечором. Однак, за зізнанням зірки, зараз таке проведення часу її вже не рятує.

Раніше мені допомагала їжа, вчора я приготувала улюблену страву і щось вона вже не приносить мені радості. Напевно, я так намагалася тримати себе в руках, що мій організм сказав: “Досить”

, – підсумувала у зверненні до шанувальників Анастасія Приходько.