Анастасія Приходько публічно заявила, що вона погана мати для своїх дітей: «Я буду страждати»

Відома українська співачка Анастасія Приходько в соціальних мережах заявила, що вважає себе поганою матір'ю. Зірка виховує двох.

Виконавиця хіта «Мамо» почала свій творчий шлях ще в дитинстві. Будучи підлітком, Настя постійно брала участь в музичних конкурсах, але справжня популярність на неї обрушилася після перемоги на російській «Фабриці зірок», коли вона захопила слухачів сильним вокалом з нетиповим тембром.

Після завершення проекту Приходько розпочала співпрацю з композитором Костянтином Меладзе, завдяки чому вона автоматично перетворилася з нікому невідомої молодої співачки на естрадну зірку.

Приходько и Меладзе
Приходько та Меладзе

На рахунку героїні нашої сьогоднішньої статті спільний хіт з Валерієм Меладзе, кліпи від іменитого режисера Алана Бадоєва, участь в «Євробаченні». Спочатку вона повинна була представляти Україну, проте через помилку її дискваліфікували з конкурсного відбору і тому Анастасія представила Росію. Тоді ж вона принципово виконала пісню «Мама» («Мамо») на двох мовах.

Анастасия Приходько на Евровидении
Анастасія Приходько на Євробаченні

Різкий поворот в кар’єрі Приходько трапився у 2014-му через конфлікт між двома країнами — вона різко реагувала на те, що трапилося і відхрестилася від всіх заслуг, отриманих на російській сцені. Новим потрясінням для її шанувальників стала заява артистки про відхід зі сцени у жовтні 2018-го через бажання більше часу приділяти сім’ї і дітям.

Анастасия Приходько
Анастасія Приходько

Щастя в особистому житті прийшло до виконавиці не відразу. У неї був бурхливий роман з абхазьким бізнесменом Нурі Кухілавою, від нього вона народила дочку Нанну. Коли малій було всього 3 роки, її батьки розійшлися.

Пізніше зірка зізналася, що Нурі гуляти любив більше, ніж бути сім’янином. Більш того, одного разу чоловік підняв руку на їх маленьку дочку, після чого Анастасія прийняла тверде рішення розлучитися з ним.

Анастасия Приходько с бывшим Нури Кухаливой и их дочкой
Анастасія Приходько з колишнім Нурі Кухалівою і донькою

У тому ж році Приходько вийшла заміж за Олександра, з яким вчилася в одній школі. Влітку 2015-го у пари народився спільний син Гордій.

Якщо хлопчик поки що ходить в дитячий сад, то дівчинка вже вчиться в школі, тому зірковій мамі доводиться знаходити час на уроки. Однак робити їй цього не хочеться, про що вона розповіла в новому пості у себе в Instagram.

«Я погана мати! Я не хочу вечорами робити з донькою уроки. Іншого часу у нас немає. Так, блін, я погана мати. У мене протестуючий підліток, а не дитинка-ромашка. Вона не хоче робити домашні завдання. А я не можу стояти над її головою і гавкати. Тому що я багато працюю, тому що я втомлююся», — пише Анастасія.

Свадьба Анастасии Приходько и Александра
Весілля Анастасії Приходько і Олександра

Також вона зазначила, що у неї мало вільного часу, яким вона не хоче жертвувати на уроки з донькою-п’ятикласницею. Зірка вважає, що з дітьми набагато важливіше спілкуватися і забезпечувати всім необхідним, а домашні завдання давним-давно пора скасувати. Більшість коментаторів підтримали знаменитість, адже такі думки виникають у багатьох батьків.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.