11-річна дочка Софія зреклася Ані Лорак і поїхала до татка: що насправді сталося

У той час, як Ані Лорак зникла з інформаційного простору і не дає про себе знати, її дочка Софія весело проводить час зі своїм батьком і мачухою.

Після початку повномасштабної війни в Україні співачка Ані Лорак, яка родом із Чернівецької області, але останні роки працювала в росії, вирішила відмовчуватися. Співачка видалила свій Інстаграм-блог, у якому було понад 7 мільйонів підписників та просто зникла з інформаційного простору. Цікаво, що Лорак відмінила свій гастрольний тур росією. Як ставиться до війни в Україні Лорак, невідомо. Проте своїм мовчанням співачка підтримує злочинні дії росії та геноцид українців.

11-річна дочка Софія зреклася Ані Лорак і поїхала до татачка

Цікаво, що колишній чоловік Лорак Мурат Налчаджіоглу з перших днів війни висловив свою позицію на підтримку України. Оскільки чоловік не є громадянином України, він зміг перетнути кордон і разом зі своєю молодою нареченою та падчеркою поїхав до Туреччини.

Чоловік активно веде свій Інстаграм-блог і щодня публікує відео, де показує своє життя. Завдяки цьому користувачі Мережі помітили, що через кілька днів після того, як Мурат приїхав до Туреччини, до нього приїхала його дочка від Ані Лорак Софія. Незважаючи на те, що дівчинка ходить до школи в росії, вона всю весну та літо відпочивала разом із татом та його молодою нареченою в Туреччині.

11-річна дочка Софія зреклася Ані Лорак і поїхала до татачка

Раніше 11-річна Софія часто бачилася з батьком, але приїжджала до нього щонайбільше на кілька днів, а тут вона провела з батьком кілька місяців. Через це в Мережі почали ходити чутки, що донька Ані Лорак тепер живе не зі співачкою, а з батьком. Правда це, чи ні, поки що не відомо.

Втім, 11-річна Софія дуже добре ладнає зі своїм батьком, його 26-річною нареченою та зведеною сестрою. Мурат Налчаджіоглу регулярно публікує фото та відео з дочкою та демонструє справжню сімейну ідилію.

11-річна дочка Софія зреклася Ані Лорак і поїхала до татачка

Нагадаємо, рік тому Мурат Налчаджіоглу зробив пропозицію руки і серця дівчині на ім’я Лілія, яка молодша за нього на 20 років. Лілія має позашлюбну дитину – 7-річну дівчинку Олександра. Поки весілля Мурата та Лілії не відбулося.