Полякова заспівала про перемогу та показала у кліпі Маріуполь: “Королева ночі” перейшла на українську (Відео)

Популярна українська співачка Оля Полякова порадувала численних шанувальників своєї творчості та випустила україномовну пісню про перемогу, показавши у кліпі Маріуполь.

9 вересня 2022 року в кар’єрі Олі Полякової настав особливий момент. Співачка випустила україномовну пісню, яку присвятила вірі у перемогу над російськими окупантами. 24 лютого росія цинічно розв’язала повномасштабну війну проти всього українського народу. Як і мільйони простих українців, Суперблондинка прокинулася того ранку того дня від вибухів. Якийсь час вона з дітьми та чоловіком перебувала в країні, а незабаром вирішила евакуюватися за кордон.

Оля Полякова в патріотичній сукні заспівала за Україну
Полякова заспівала про перемогу та показала у кліпі Маріуполь

Протягом усієї своєї кар’єри Полякова здебільшого говорила російською та співала російськомовні пісні, але в нинішній ситуації вона почала поступово переходити на українську, а нещодавно навіть спалила свій кокошник, який був невід’ємним атрибутом її співочого іміджу. Тепер руки дійшли до творчості.

Вперше за останні півроку Ольга Полякова випустила емоційну пісню “Все буде добре, Оля” у абсолютно новому для себе стилі, але зберігши притаманну їй відвертість та абсолютну щирість.

https://www.instagram.com/p/CiRtErgKny0/

Здебільшого своєю новою піснею Королева ночі хоче підняти дух українців та вселити в них віру у неминучу перемогу. У кліпі до цього хіта також з’явилися архівні кадри, зроблені під час гастролей Полякової Україною до повномасштабного російського вторгнення, зокрема і Маріуполь, який окупанти зрівняли із землею.

Шанувальники Олі захопилися і не змогли стримати сліз:

  • “До мурашок”;
  • “Потужна пісня, до глибини”;
  • “Олю, ви неймовірна! До війни я взагалі не сприймала вашу творчість, мені не подобався жанр, у якому ви працювали! Але зараз ваш голос звучить інакше, він сильніший, чутливіший і чіпає серце!”;
  • “Мурашки та сльози!”;
  • “Дуже емоційна пісня, дякую, перемога за нами!!!”;
  • “Слухати без сліз неможливо”;
  • “Будемо стояти до кінця!!”.

Популярне

Схожі статті

Царські хороми! Тіна Кароль навіть не намагається приховати свій розкішний 3-поверховий особняк (ФОТО)

Відома українська співачка Тіна Кароль живе у будинку, який свого часу їй подарував покійний чоловік Євген Огір. Як виглядають хороми артистки, в яких вона навела лад?

Готую 10 років, і всім подобається. Ця вечеря ніколи не набридає: картопляні биточки з цибулею і шпротами

Биточки - це універсальна ситна та смачна страва на будь-яку пору дня. Вона сподобається як дорослим, так і дітям і буде доречною на будь-якому столі. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Їм і худну! Дуже смачний і соковитий салат “Розгрузочний” з 4-х інгредієнтів: такий можна і на свято подати

Салат за цим рецептом виходить не лише смачним, а й корисним і низькокалорійним. Ви можете їсти його навіть на ніч і не хвилюватися за власну фігуру.