Усі дружини українського щикидима Віктора Павліка: вчетверте точно пощастить

Бурхливе особисте життя співака привертає увагу публіки не менше, ніж його творчість. За свої 56 років він раз у раз одружувався, обзаводився дитиною і розлучався.

Старшому синові Віктора Павліка виповнилося 38 років, а молодшому – лише рік. Цікаво, що нинішня дружина Віктора Павліка на десять років молодша за його старшого сина.

Лідія

Перша дружина Віктора Павліка Лідія

Вперше музикант скріпив стосунки шлюбом у 18-річному віці, тоді ж на світ з’явився його старший син Олександр. Мабуть, сімейне життя не виправдало очікування і незабаром пара розлучилася. Віктор Павлік ніколи не коментував причин розлучення з першою дружиною. Відомо, що молоді жили в Полтавській області у Горішніх Плавнях. Вже за два роки після розлучення молодий Віктор одружився вдруге. До речі, син Олександр пішов стопами батька – став музикантом. Він одружений та виховує сина Давида.

Віктор Павлік із старшим сином Олександром

Світлана

Подейкують, що зі своєю другою дружиною, таємничою Світланою з Узбекистану, Віктор Павлік почав зустрічатися ще до народження старшого сина. Фотографії другої обраниці співака немає у вільному доступі. Про ці відносини відомо, що вони разом прожили 8 років, а 1987 року у шлюбі народилася донька Крістіна. Нині їй має бути близько 35 років. Якось Віктор Павлік згадав, що його дочка зовсім “тиха” і непублічна людина. Крістіна виховує сина та дочку. Життя пари проходило на два міста: музикант жив та працював у Тернополі, а Світлана з Крістіною жили в іншому місці. Одразу після розлучення зі Світланою у 1995 році Віктор Павлік вирушив до Туреччини.

Єдина дочка Віктора Павліка Крістіна

Лариса Созаєва

Третя дружина Віктора Павліка Лариса Созаєва

Третій шлюб Віктора Павліка з танцівницею Лорою Созаєвою поки що найтриваліший – понад 20 років разом. Познайомились вони у Тернопільській філармонії наприкінці 90-х, де третя обраниця танцювала у складі ансамблю “Надзбручанка”. Пара одружилася, але у 2008 році розлучилися. А потім знову одружилися через чотири роки, і 2016 знову розлучилися, тепер уже остаточно. Мабуть, не все було гладко в їхніх стосунках, що й спричинило емоційні гойдалки. У шлюбі народилася третя дитина Віктора Павліка – син Павло. Він також любив музику, але мріяв стати військовим. На жаль, після дворічної боротьби з онкологією хлопець пішов із життя у віці 21 рік у 2020 році. Созаєва раз у раз звинувачувала співака в нескінченних зрадах з молодими коханками.

Катя Репяхова

Віктор Павлік із молодою дружиною Катею Репяховою

За словами колишньої дружини, Віктор Павлік зустрічався зі своєю четвертою дружиною, будучи ще у шлюбі. Катерині Репяховій 28 років, вона була концертним директором співака, займається блогінгом та брендом дитячого одягу. Родом дівчина з Дніпра, з дитинства любила пісні Віктора Павліка, а одного разу, приїхавши на його концерт до Миколаєва, волею випадку оселилася в номері готелю, в якому зупинився співак. Сама дівчина не вважає, що розбила родину. За її словами, співак мав великі проблеми з алкоголем і поряд була вона, а не дружина. Пара одружилася у травні 2020 року, а за рік у них народився син Михайло. До речі, Лора Созаєва продовжує хейтити молоду дружину Віктора Павліка, ображаючи її та втручаючись у життя молодих.