Вова Дантес округлив очі від подиву: кого Даша Кацуріна у 16 років вкрала з сім’ї

Шоумен Володимир Дантес та дизайнер Даша Кацуріна перестали приховувати свої стосунки, зізнавшись один одному в коханні на багатотисячну аудиторію. Для шанувальників це не стало новиною, вони давно підозрювали, що між парою є щось більше за дружбу.

Ця новина не стала єдиною: у своєму телеграм-каналі Даша Кацуріна розповіла ще одну особисту таємницю. Виявляється, багато років тому, ще в 16-річному віці, Даша стала причиною розлучення чоловіка.

Було мені 16, і я дуже закохалася у хлопця, він був одружений. А мені було на це байдуже, на неї байдуже. Я робила все, щоб він пішов до мене. Він пішов і одружився зі мною.

Треба сказати, Даша прямо не називала імені чоловіка, але фанати й так зрозуміли, що йдеться про її колишнього Михайла Кацуріна. Відомо, що Михайло Кацурін родом із Бердянська, але з 2005 року живе у Києві. Тут Кацурін розвивав свою кар’єру, став співвласником відомих молодіжних клубів. Тут він познайомився зі своєю першою дружиною Євгенією. У 2015 році їхні стосунки закінчилися, а ось із Дашею у цей час все тільки починалося. У шлюбі вони народилися двоє дітей, будучи разом сім років. Нині вони залишилися друзями та партнерами. Їхнє дітище – мережа ресторанів.

Колишнє подружжя Даша та Михайло Кацуріни
Колишнє подружжя Даша та Михайло Кацуріни

Примітно, що про розлучення пари Дантес-Дорофєєва та Кацурін-Кацуріна повідомили шанувальникам із різницею в один день. Шанувальники вважають, що причиною розставання стало нове кохання – Надя Дорофєєва увела Кацуріна з родини, адже до цього Даша скаржилася, що чоловік їй зраджує. Виходить, що бумеранг наздогнав Дашу дуже швидко. За словами закоханих, із колишніми вони підтримують спілкування та дружбу, не тримають один на одного зла. Зародження почуттів між Дашею та Вовою сталося не так швидко, як у їхніх колишніх. Дантес став справжнім другом та підтримкою для неї у непростий час, таким чином дружба переросла у кохання.

Схожі статті

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.