Актори “Дизель Шоу” Писаренко та Нікішин розважають росіян, а Булітко та Сморигін святкують важливу дату

За лаштунками відомого українського шоу кояться справжні пристрасті. Що відбувається між відомою екранною парою Вікторією Булітко та Євгеном Сморигіним, а також чим зараз займаються Писаренко та Нікішин?

“Дизель Шоу” – одна з найвідоміших в Україні гумористичних передач, яка за недовгий термін свого існування встигла полюбитись багатьом телеглядачам. Над програмою працює команда “Дизель студіо”, а виходить шоу на телеекрани вже вісім років – перший випуск датується 2015 роком. На сцені гумористичної передачі встигло виступити чимало артистів, а завдяки шоу Україна дізналася про безліч талановитих акторів.

Однак, як і в будь-якому іншому колективі, за лаштунками “Дизель Шоу” киплять справжні пристрасті. Що ж цікавого відбувається у команді акторів із української гумористичної передачі?

Сергій Писаренко та Євген Нікішин розважають росіян

У розпал повномасштабної війни в Україні колишні актори програми “Дизель Шоу” дозволяють собі розважати і веселити росіян на круїзному лайнері. Так, нещодавно стало відомо, що артисти збираються повторно виступити на судні, яке відпливає з російського сочі.

Сергій Писаренко та Євген Нікішин розважають росіян

На офіційній сторінці круїзного лайнера Astoria Grande нещодавно з’явилася афіша, де організатори концерту повідомили всі деталі про майбутній захід. У підписі до опублікованої фотографії наголосили: “Це було так весело, що ми вирішили повторити”. Це свідчить про те, що актори, які виступали в українському шоу, вже розважали росіян на цьому лайнері.

Так, разом із Писаренком і Нікішиним виступатимуть Ольга Бузова, а також Антон Лірник.

Євген Сморигін та Вікторія Булітко святкують ювілей

Усім добре відома популярна екранна парочка двох акторів. Так, цього року Вікторія Булітко та Євген Сморигін святкують професійний ювілей – колеги працюють разом уже цілих дванадцять років. За визнанням артистів, за ці роки з ними багато трапилося, і вони навчилися справлятися з творчою кризою разом, підтримуючи одне одного.

Вікторія Булітко та Євген Сморигін працюють разом 12 років

Артисти неодноразово зізнавались журналістам і шанувальникам, що їм надзвичайно комфортно працювати разом. Євген Сморигін взагалі колись сказав, що не зустрічав актрису, з якою він би відчував себе ближче у професійному плані.