Екс-чоловік зрадниці Тетяни Денисової одружився втретє: нова дружина Сашка Кривошапка косметолог-волонтер

Відомий український співак і за сумісництвом колишній чоловік зрадниці Тетяни Денисової втретє одружився. Хто став обраницею Олександра Кривошапка цього разу?

Олександр Кривошапко став відомим в Україні завдяки участі у культовому вокальному змаганні “Х-Фактор”. На зйомках передачі співак зміг підкорити серця багатьох українців, закрутити роман із Тетяною Денисовою та отримати потужний поштовх для майбутньої кар’єри. Сьогодні Кривошапко відомий ще й як волонтер. Артист активно веде особисту сторінку у соціальній мережі Інстаграм. Нещодавно Олександр поділився новиною про те, що одружився. Хто ж став обраницею артиста?

Музикант і вокаліст Олександр Кривошапко поділився справді радісною подією: під час повномасштабної війни в Україні він одружився втретє. Коли довкола розруха та горе, завжди приємно спостерігати за тим, як народжуються нові родини. Шанувальники у коментарях під постом пораділи разом із молодятами та залишили найтепліші побажання та милі слова.

https://www.instagram.com/p/CicXyTEq9Ts/

В описі до опублікованої фотографії Олександр Кривошапко зазначив, що він зі своєю коханою багато пройшов – буквально вогонь та воду. Вони разом створили благодійний фонд, але зупинятись на цьому не планують. Так, за визнанням зірки, вони хочуть і надалі допомагати людям долати життєві труднощі, спричинені повномасштабним вторгненням росії.

Кохана дівчина Олександра підтримує його у всіх починаннях, а співак зізнається: разом їм вдалося багато чого переосмислити та усвідомити.

Зараз не час шумно святкувати. Погуляємо ми наступного дня після нашої перемоги! Тобто зовсім скоро

, – підсумував знаменитий в Україні музикант.

Варто зазначити, що дружина Олександра Кривошапка – молода та симпатична дівчина. Кароока брюнетка, крім волонтерства, займається косметологією. Марія виглядає неймовірно щасливою поряд із чоловіком.

Особисте життя Олександра Кривошапка

Нагадаємо, що співак був одружений тричі. Першою його дружиною стала Тетяна Денисова – нині хореограф має погану славу. З 24 лютого дівчина жодного разу не висловилася про дії росії на території суверенної держави.

Познайомився Олександр Кривошапко із колишньою коханою на зйомках Х-Фактора – Денисова була продюсером телепередачі.

Олександр Кривошапко з колишньою дружиною Тетяною Денисовою
Олександр Кривошапко з колишньою дружиною Тетяною Денисовою

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.