Вагітну Каменських залишив в Україні: Потап засвітився в автобусі та викликав підозри у втечі до Іспанії

Не встиг Олексій Потапенко нарешті повернутися до України, як знову вирішив втекти. Шанувальники запідозрили недобре після того, як Потап опублікував нове фото з автобуса

Коли росія розпочала повномасштабне вторгнення на територію України, Настя Каменських та Олексій Потапенко опинилися за кордоном. Пізніше співачка зізнається в одному з інтерв’ю, що в Іспанії вони виявилися випадково і з “втечею” це ніяк не пов’язано. Однак тоді артисти нарвались на серйозну критику.

Подружня пара виїхала до Іспанії за кілька днів до початку повномасштабного вторгнення, і вже тоді вони нарвались на критику

Багато хто пам’ятає, що міжнародні аналітики вже дуже давно прогнозували повномасштабну війну, а за кілька днів до вторгнення ситуація розпалювалася і кожен ніби передчував майбутнє. Тоді українцям було незрозуміло, чому Потап та Настя Каменських вирішили виїхати з України. У момент, коли всі артисти, навпаки, намагалися підтримати шанувальників, зіркова пара втекла.

Олексій Потапенко після повернення в Україну здивував фанатів змінами у зовнішності та зайвою вагою

Через пів року Настя Каменських вирішила повернутися до рідного Києва, проте Потапа, схоже, втратила по дорозі. Співачка повернулася без чоловіка, що викликало в українців ще більше обурень. Більш того, тоді Настю почали підозрювати у вагітності, а тому рішення Потапа відправити її в Україну одну просто назавжди перекреслило репутацію зірки.

Потап майже сім місяців відсиджувався за кордоном та відмовлявся коментувати свою відсутність

Довгий час Олексій Потапенко не коментував свою відсутність в Україні, але коли повернувся, відповів на всі питання, які так довго мучили шанувальників. Потап спробував виправдатись за своє мовчання і заявив: склавши руки він в Іспанії не сидів. Артист зізнався, що весь цей час організовував благодійні концерти, збирав гуманітарну допомогу, а також займався благодійністю.

Український музикант Потап поділився знімком з автобуса, проте не вказав, куди він прямує

Але нещодавно артист поділився на особистій сторінці у соціальній мережі Інстаграм знімком, на якому зображено в автобусі. До фотографії зірка прикріпила емоджі українського прапора, проте деталями поїздки не поділилася. Багато шанувальників така Історія стривожила і наштовхнула на думку, що Потап знову їде з країни.