“А чого ж не на фронті?”: Влада Яму розкритикували за діджейську вечірку в Нью-Йорку

Відомий український хореограф Влад Яма першого дня повномасштабного російського вторгнення на територію України виїхав за кордон і поки не повернувся назад.

24 лютого 2022 року росія напала на Україну. Мільйони людей, включаючи зірок шоу-бізнесу, були змушені тікати зі своїх будинків у пошуках безпечного місця. Суддя шоу “Танці з зірками” Влад Яма залишив країну разом із дружиною Ліліаною та сином Леоном на самому початку, коли чоловікам ще можна було виїжджати за кордон до офіційного оголошення мобілізації.

Влада Яму розкритикували за діджейську вечірку в Нью-Йорку

Хореографа не раз критикували за це, оскільки багато його колег відправили до інших країн коханих з дітьми, а самі допомагають Батьківщині на фронті або займаються благодійною та волонтерською діяльністю.

Проте Влад Яма показує підписникам у Мережі, що теж не залишився осторонь. Танцюрист опублікував у Instagram відео з благодійного вечора 24 серпня на День незалежності України в Нью-Йорку, на якому відпрацював як ді-джей та відіграв патріотичний ді-джейський сет.

У коментарях Яма натрапив на цілу бурю критики, пов’язану з його перебуванням у Сполучених Штатах Америки, поки хореограф Дмитро Дікусар та інші знамениті чоловіки несуть службу у ЗСУ:

  • “А чого ж не на фронті?”;
  • “Так там стріляють, не потанцюєш”;
  • “Ну треба ж прикрити думки про те, що вони веселяться! Бачите, розумнички, благодійністю займаються”.
Влада Яму розкритикували за діджейську вечірку в Нью-Йорку
Влада Яму розкритикували за діджейську вечірку в Нью-Йорку

Влад навчився не реагувати на подібну критику, як і чоловік Насті Каменських Потап, який опинився за кордоном на момент початку війни і близько півроку не повертався до України, викликавши хвилю обурення в Мережі. Але Олексій Потапенко нещодавно вперше за ці кілька місяців показався у Києві, тоді як Влад Яма про своє повернення на даний момент не веде мови.