Чоловік Руслани Писанки зворушив спогадами про річницю їхнього весілля: “Свято дуже болюче”

21 вересня відома українська актриса Руслана Писанка могла б відсвяткувати 10-ту річницю весілля зі своїм чоловіком Ігорем Ісаковим. Проте доля розпорядилася інакше.

Відома українська актриса Руслана Писанка пішла з життя 19 липня 2022 року, віком 56 років. Ця подія стала справжньою несподіванкою як для публіки, так і для знайомих та колег актриси. Останні півроку свого життя Руслана проходила лікування від онкології в одній із клінік Німеччини. Про хворобу жінки знали лише найрідніші їй люди, а сама актриса виходила у прямі ефірі з перукою на голові та усмішкою на обличчі. Ніхто й не здогадувався, що тоді відбувалося з Писанкою.

Чоловік Руслани Писанки зворушив спогадами про річницю їхнього весілля

Руслана Писанка була не лише улюбленицею публіки, яскравою та запальною зіркою шоу-бізнесу, а й коханою та люблячою дружиною. Актриса пізно вийшла заміж – у 46 років. Їй так і не вдалося зазнати радості материнства, але майже 10 років вона жила в коханні та турботі, яку їй давав чоловік Ігор Ісаков.

Чоловік до останнього дня життя Писанки був поруч із нею і тяжко переживає втрату близької людини.

Чоловік Руслани Писанки зворушив спогадами про річницю їхнього весілля

21 вересня Руслана Писанка та Ігор Ісаков могли відсвяткувати 10-ту річницю весілля. Цього дня вдівець Писанки опублікував на своїй сторінці Фейсбук публікацію, яку зробив 2 роки тому. Тоді чоловік оприлюднив пояснення, чому 8-та річниця сімейного життя називається жерстяною або маковою.

Чоловік Руслани Писанки зворушив спогадами про річницю їхнього весілля

Також Ігор написав, що цього року це свято для нього дуже болісне, хоч і світле. Чоловік написав, що треба поспішати дарувати своїм близьким кохання. Адже може прийти час, коли буде пізно.

Чоловік Руслани Писанки зворушив спогадами про річницю їхнього весілля

Підписники Ігоря підтримали його у коментарях.

Ось, що написали фоловери:

  • “Потрібно цінувати кожен день, кожну мить.. миру всім і здоров’я”;
  • “Згідна з вами, потрібно говорити за кожної можливості, тому що є тільки сьогодні, завтра невідоме”;
  • “Дуже шкода, ви чудова пара”;
  • “Немає слів.. пам’ять жива. Тримайтеся, згадуйте найкращі моменти”.