Вагітну Каменських сховав в Іспанії: роздобрілий Потап засвітився в Україні і викликав підозри

Відомий співак Потап нарешті повернувся до України після довгого перебування за кордоном. Нещодавно у Мережі з'явились фото, які викликали у підписників підозри

Відомі в Україні музиканти Олексій Потапенко і Настя Каменських у день повномасштабного вторгнення росії опинились за кордоном. Майже сім місяців Потап “відсиджувався” в Іспанії, аж раптом вирішив повернутись додому. У ранковому телешоу “Сніданок з 1+1” репер заявив, що приїхав він в Україну не один – з-за кордону Потап привіз амбітний план змін українського шоу-бізнесу.

Після повернення додому співак пояснив, що увесь цей час він займався благодійною діяльністю, організовував і виступав на концертах, що проходили по всій Європі, а також у Латинській Америці. Крім того, артист активно збирав гроші на гуманітарні потреби українців, а також для ЗСУ.

Потап після повернення до України відповів на найбільш поширені питання прихильників
Потап після повернення до України відповів на найбільш поширені питання прихильників

Олексій Потапенко зізнався, що у Іспанії перехворів на коронавірус, а також переніс отит. Крім того, за словам Потапа, у нього був синдром Рамзі Ханта – повне оніміння обличчя та лицевих нервів. Зараз зі співаком уже все добре, він планує творчу діяльність та ділиться: тепер у його буденному й професійному житті не буде російської мови.

Репер заявив, що його нові пісні будуть заспівані різними мовами – українською, іспанською, англійською, але ні в якому разі не російською. Артист також зізнався, що має грандіозний план, який ладен змінити український шоу-бізнес. Потап заявив, що він хоче зробити “таку велику штуку”, адже, за власним визнанням, він уже цілком доросла людина, якій властиво думати про глобальні речі.

Настю Каменських останнім часом майже не видно. Після чуток про вагітність зірка стихла й майже не з’являється у публічному просторі. Хоча співачка заявила, що найближчим часом вони із Олексієм Потапенком не планують народження дитини, прихильники все ще підозрюють, що Каменських стане мамою.

Відтак Потап чуток не коментує, а натомість ділиться з підписниками кадрами із власного саду. Співак показує, як допомагає дружині у господарстві – збирає врожай із власної яблуні, що росте у подвір’ї зіркового гніздечка. Олексій Потапенко зазначив, що він сам посадив дерево, а також довгі роки турбувався й наглядав за яблунькою. Як результат – красиві й червоні домашні яблука.

Потап похвалився врожаєм із власного саду
Потап похвалився врожаєм із власного саду

Як уродила яблунька моя, я ж її садив ойойой. Збираємо врожай, клас

– із задоволенням прокоментував відео на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Потап.

Схожі статті

Нереально смачний пиріг з сирною начинкою і курагою: забудьте про інші рецепти. Це найлегший тортик у світі

Дріжджовий пиріг із сиром та курагою виходить надзвичайно ароматним. Чаювання з такою здобою вийде ідеальним. А бесіда полине у правильне річище, адже смакота налаштує на приємний лад.

На замітку господиням! Випросила у кондитера рецепт ідеального бісквіта для тортів: тісто ніжне та повітряне

Секрет розкішного торта чи іншого десерту — ідеально пухкий бісквіт. З нашим рецептом бісквіт буде виходити з першого разу і не потрібно пробувати десятки рецептів. Спробуйте та переконайтеся.

Оля Полякова опублікувала неоднозначне фото з 19-річною донькою Машею: підписники бачать на світлині пару

Знаменита українська співачка Оля Полякова та її старша донька Марія знову опинилися під хвилею хейту прихильників. Причиною стало нове фото, яке привернуло увагу публіки.