Оля Полякова насмішила історією, як її молодша донька Аліса не впізнала свою бабусю: “Ти хто”

Відома українська співачка Оля Полякова насмішила своїх чисельних прихильників у Мережі історією про те, як її молодша донька не впізнала бабусю.

Оля Полякова є однією з тих зірок українського шоу-бізнесу, хто намагається бути ближче до народу, вона ділиться з фанатами багатьма подробицями особистого і сімейного життя, не обходить стороною делікатні і скандальні теми. Нещодавно артистка у бесіді з Машею Єфросініною в рамках шоу “Дорослі дівчата” зізналася, що багато думала про розлучення зі своїм чоловіком-бізнесменом Вадимом Буряковським. Зупиняло її від цього така складна річ, як поділ спільного майна. Пара живе у розкішному маєтку під Києвом на березі річки Дніпро.

Зараз багато місяців Оля і Вадим живуть окремо через повномасштабну війну в Україні. Чоловік співачки залишився в Києві, а вона забрала доньок і поїхала за кордон. Старша спадкоємиця Полякової Маша вже приступила до навчання у британському вузі на музичній спеціальності, так само і молодша Аліса вчиться в Англії у школі-інтернаті. Дівчинка не хотіла туди йти, оскільки це школа повного циклу і вона не звикла жити без батьків, але знаменитості вдалося донести до доньки розуміння нинішньої ситуації і те, що вона зараз не може постійно бути поруч.

Оля Полякова насмішила історією, як її молодша донька Аліса не впізнала свою бабусю

Нещодавно з Алісою трапився курйоз, про який Суперблондинка розповіла своїм підписникам у Instagram. З’ясувалося, що дитина не впізнала свою бабусю, маму Полякової, коли та написала їй повідомлення. Жінка створила новий акаунт у Telegram і одразу ж написала онучці:

Ти моя красуня

Аліса не зрозуміла, хто це і відповіла питанням:

Ти хто?

Світлана Іванівна поспішила пояснити:

Я твоя бабуся

Тоді Аліса знову поставила запитання, яким насмішила Мережу:

Що? Яка бабуся?

Оля Полякова насмішила історією, як її молодша донька Аліса не впізнала свою бабусю

Цей діалог дуже насмішив Олю Полякову та численних підписників її блогу.