Кацурін і Дорофєєва, Потап і Настя та інші пари, які чекають на дитину: співачки натякнули на вагітність

Особисте життя співачок із сьогоднішньої підбірки останні декілька місяців активно обговорюють в Мережі. Справа в тому, що прихильники підозрюють цих українських красунь у вагітності. Про кого йде мова, читайте далі в матеріалі.

Надя Дорофєєва

Любовну драму Дорофєєвої ось уже півроку обговорюють не тільки прихильники співачки, а і усі ЗМІ. В березні цього року артистка оголосила про розлучення зі своїм чоловіком Володимиром Дантесом після 7 років шлюбу. Як виявилось пізніше, дівчина розійшлась з чоловіком, бо закохалась у ресторатора Михайла Кацуріна, з яким дуже тісно раніше дружила вона і Володимир Дантес. Дорофєєва закрутила роман із ресторатором, коли він ще був одружений. Заради співачки Михайло Кацурін покинув свою дружину і двох маленьких дітей.

Останнім часом прихильники співачки почали помічати, що надя Дорофєєва появляється на публіці лише в об’ємних речах, які на декілька розмірів більші. Публіка почала підозрювати, що за балахонами співачка може ховати округлий живіт.

Надя Дорофєєва та Михайло Кацурін чекають на дитину

Цікаво, що за 10 років стосунків з Дантесом Дорофєєва так і не стала мамою. Прихильники цієї пари навіть підозрювали, що вони разом не можуть стати батьками, через медичні показники.

Настя Каменських

Відому співачку Настю Каменських у вагітності періодично підозрюють останні 3 роки, як тільки вона вийшла заміж за Потапа. Через те, що співачка має пишні форми, прихильники часто помічають округлий животик і спішать вітати подружжя зі швидким поповненням. Однак, поки що ні одні з чуток не підтвердились. Потап і Настя ще й досі не стали батьками. Втім, це скоро може змінитись. Адже фігура Насті Каменських зараз дуже відрізняється від тої, що була раніше. Зміни у зовнішності співачки прихильники помітили, коли вона приїхала в Україну після 6 місяців перебування за кордоном. Співачка почала з’являтися на публіці лише у вільному одязі. Однак навіть під балахонами Каменських не змогла приховати округлі форми.

Потап і Настя Каменскьких чекають на дитину

Поки що ні Потап, ні Настя Каменських не підтвердили своє можливе майбутнє батьківство.

Наталія Могилевська

47-річна співачка Наталія Могилевська не заміжня і не має дітей. Однак з недавніх пір її почали підозрювати у можливій вагітності. Причиною для обговорень стали свіжі фото та відео, на яких добре видно, що співачка має значний живіт.

Масла у вогонь додало ще те, що співачка зізналась, що зустріла своє велике кохання. За словами Могилевської, зі своїм коханим вона познайомилась вже під час війни. Він їй допомагав волонтерити, так і зав’язалися стосунки.