“Холостяк” Алекс Топольський захопив глядачів любовним зізнанням ще до виходу телешоу (ВІДЕО)

Алекс Топольський став головним героєм культового реаліті-шоу "Холостяк-12", прем'єра якого вже незабаром. Нещодавно чоловік чуттєво зізнався в коханні – кому?

Зовсім скоро всі українці матимуть змогу нарешті знову побачити кадри одного з найвідоміших реаліті-шоу країни. Продюсери оголосили, що прем’єра дванадцятого сезону “Холостяка” відбудеться вже цієї осені, тому всі шанувальники зможуть спостерігати за тим, як створюється міцний союз із двох закоханих сердець.

Вже цієї п’ятниці, 30 вересня, на телебаченні відбудеться трансляція першого випуску нового сезону найвідомішого любовного реаліті-шоу країни.

Особистість нового “холостяка” вже розкрита – ним став бізнесмен Алекс Топольський, який народився і виріс в Україні, проте вирішив будувати кар’єру й жити в американському місті Лос-Анджелес. Головний герой 12 сезону реаліті-шоу в США займається нерухомістю. Його професійне життя складається найкращим чином, проте в особистому є проблеми. Саме тому Алекс вирішив взяти участь в “Холостяку” – він був у пошуках дівчини, яка стане його опорою до кінця.

Відтак схоже, що бізнесмен все-таки знайшов свою другу половинку, адже на особистій сторінці в соціальній мережі “Інстаграм” артист поділився надихаючим відео, у якому обережно, проте романтично висловлює свої почуття. Варто зауважити, що учасникам реаліті-шоу “Холостяк” та “Холостяка” заборонено публічно демонструвати партнера, якого вони обрали на зйомках, до прем’єри останнього випуску. Ці правила прописані в контракті.

Напередодні прем’єри першого випуску нового сезону шоу бізнесмен опублікував чуттєве відео, а в описі до публікації зазначив, що єдине, чого він зараз хоче – це “побудувати міст між тобою і мною”. На відео здалеку видно і самого Топольського. Схоже, що відео було зняте за допомогою квадрокоптеру.

У коментарях шанувальники поділились своїми емоціями від перегляду відео:

  • “Яке красиве відео!!”;
  • “Ваау!!”;
  • “Ну давай!))”;

Нагадаємо, що Алекс Топольський відомий не тільки своїм підприємницькою діяльністю, але і зйомками в кіно та музичних кліпах. Головний герой нового сезону “Холостяка” розказав, що він захоплюється не лише нерухомістю, але і творчою сферою. Відтак він активно відвідує кастинги у якості актора й моделі. Одного разу він навіть знявся у кліпі відомого гурту Fifth Harmony, який набрав у YouTube мільйони преглядів.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.