Кацуріна зізналась, чому просить доньку не розповідати їй про Дорофєєву та не слухати пісні колишньої Дантеса

Даша Кацуріна зізналась, що просить свою доньку нічого не розповідати їй про нову обраницю її колишнього чоловіка. Знаменитість відверто озвучила причину такого прохання

Відома українська рестораторка Даша Кацуріна в інтерв’ю для Василіси Фролової поділилась із шанувальниками тим, як вона обговорювала з дітьми розлучення зі своїм колишнім чоловіком Михайлом Кацуріним. Окрім того, артистка поділилась своїми переживаннями стосовно подій, що стали для неї сильним ударом.

Для українців новина про те, що Даша і Михайло Кацуріни розлучаються, стала неочікуванною і шокуючою
Для українців новина про те, що Даша і Михайло Кацуріни розлучаються, стала неочікуванною і шокуючою

Знаменитість відверто заявила, що Михайло повідомив їй про те, що хоче розстатись вже, коли вона була за кордоном. Дашу Кацуріну рішення вже колишнього чоловіка сильно вразило й буквально вибило з колії, проте дівчина намагалась спокійно сприйняти ситуацію. Більше за все колишнє подружжя переживало за емоційний стан своєї старшої доньки. Кацуріна зізнається, що вони з чоловіком мусили відвідувати психотерапевта, щоб дочка не вирішила, що розлучення відбулось через неї. Проте, дівчинка все зрозуміла.

Окрім того, зірка поділилась деталями того, як зараз відбувається спілкування дітей із батьком. Кацуріна заявила, що вона ні в якому разі не забороняє дітям зустрічатись із Михайлом Кацуріним та Надею Дорофєєвою, проте просить доньку не обговорювати з нею теми, які стосуються нової обраниці її колишнього чоловіка. Також рестораторка просить не вмикати пісні співачки при ній.

Даша Кацуріна відверто розповіла про те, що просить доньку не обговорювати з нею теми, які стосуються Надії Дорофєєвої
Даша Кацуріна відверто розповіла про те, що просить доньку не обговорювати з нею теми, які стосуються Надії Дорофєєвої

Даша Кацуріна чесно зізналась, що їй все ще боляче та неприємно думати про те, як з нею вчинив Михайло Кацурін.

Це було дуже боляче. Я спочатку плакала, ховалася, але нічого не розповідала. А потім я вирішила поспілкуватися з нею, сказала, що мені може бути боляче

– прокоментувала Кацуріна.

Дівчина додала, що вона добре ставиться до того, що її колишньому чоловіку та його новій коханій вдалось побудувати із дітьми такі чудові стосунки, проте Даша Кацуріна поки що не готова слухати про це. Українська рестораторка також зізналась, що вважає треки Дорофєєвої класними і дозволяє старшій дочці їх слухати, проте просить при ній не вмикати композиції.

Схожі статті

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!