Багаті також платять: Лілія Ребрик, Олексій Суханов та інші українські зірки, які живуть в кредит

Виявляється, що зірки шоу-бізнесу насправді такі самі звичайні люди, як і ми з вами. Лілія Ребрик, Олексій Суханов та інші знаменитості розповіли, на що беруть кредити.

Багато людей помилково вважають, що зірки купаються в розкоші, а кредити беруть тільки ті, хто не має коштів на велику покупку відразу. Але не завжди фінансові можливості знаменитостей збігаються з їхніми бажаннями, як це буває і у звичайних людей.

Світлана Тарабарова

У минулому році в лютому співачка Світлана Тарабарова показала шанувальникам свій будинок мрії під Києвом, проте вже зараз вона його продає. Через повномасштабну війну, яку росія розв’язала проти України, артистка втратила дохід і не може платити кредит, підписаний із забудовником. Відсутність заробітків змусила зірку піти на крайні заходи та попрощатися зі своїм сімейним гніздечком.

Світлана Тарабарова продає будинок

Олексій Суханов

Олексій Суханов, ведучий ток-шоу “Говорить Україна”, яке більше не з’явиться в ефірі через закриття телеканалу, обзавівся квартирою в Латвії, але витратив на неї не власні заощаджені гроші, а кредитні. Зірка зізнається, що пояс тоді довелося затягнути настільки туго, що тепер він сто разів подумає, перш ніж знову влізти у борги.

Олексій Суханов брав кредит на квартиру

Лілія Ребрик

Телеведуча та актриса Лілія Ребрик в інтерв’ю для програми “Зірковий шлях” розповідала, що двічі у своєму житті брала у банку кредит на житло. У борг вона купила свою першу особисту квартиру, а потім, вийшовши заміж за танцюриста Андрія Дикого, знову пішла на це, щоби придбати заміський будинок для сімейного життя.

Лілія Ребрик купувала житло в кредит

Павло Зібров

Співак Павло Зібров не бачить нічого поганого в кредитах, коли власних фінансів на потреби не вистачає. Свою першу машину та квартиру він придбав у кредит, але зараз у такі нестабільні часи розраховує лише на себе.

Павло Зібров раніше брав кредити