Зірок-зрадників позбавлять звання народних артистів України: запроданці Лорак, Повалій та інші тремтять

За 7 місяців повномасштабної війни викрилось чимало зрадників серед знаменитостей. Скоро кожного "мовчуна" або тих, хто підтримує режим кремля, позбавлятимуть звання народних артистів

Українці нарешті дочекались справедливого рішення щодо зірок-зрадників. Відтак у Міністерстві культури анонсували роботу над законопроєктом, на основі якого зірки-зрадники будуть позбавлятись почесних звань Народних артистів України. Знаменитості, які весь цей час мовчать про війну в Україні або, ще гірше, підтримують злочинний режим кремля, досі користуються привілеями, які надають їм почесні державні нагороди.

Так, наприклад, Ані Лорак нещодавно захотіла відправитись у європейський тур, а в усіх анонсах заявляла, ніби вона – найтитулованіша співачка України і народна артистка. Зазначимо, що концерти зрадниці в Європі скасували, а саму артистку присоромили за її спробу назватись народною улюбленицею. У Міністерстві вирішили, що подібне має закінчитись.

Концерти Ані Лорак в Європі скасували
Концерти Ані Лорак в Європі скасували

Український міністр культури Олександр Ткаченко в коментарі для “1+1” зазначив, що російська федерація використовує таких артистів заради того, щоб ті масово просували їхні імперські настрої й наративи про “дружній народ”.

Ми напрацювали зміни, узгоджуємо зараз із депутатами, якщо вони будуть прийняті, а я переконаний, вони будуть прийняті найближчим часом

– прокоментував Ткаченко.

Українські артисти вже відреагували на новину про роботу над новим законопроєктом. Заслужена артистка України й відома співачка Анастасія Приходько впевнена, що позбавлення почесної державної нагороди – це сильний удар для будь-якого артиста. Відтак подібне вдарить і по репутації, і по самооцінці кожного зрадника.

Нормальна ініціатива. Час змінився, є можливість розставити крапки над “і”, акценти… На те і є міністерство, щоб запроваджувати щось нове, щось змінювати, щось додавати

– українська співачка Тіна Кароль також підтримує рішення міністерства.

А ось український продюсер Михайло Ясинський впевнений, що від звань Народного і Заслуженого артиста варто взагалі позбавитись. На думку знаменитості, все це – залишки Радянського Союзу. Продюсер переконаний, що задля успішного функціонування в майбутньому, Україні має позбутись від залишків сумного минулого.

Схожі статті

Рецепт привезла з Італії. Простий і ситний перекус на кожен день: сирні равіолі, по-нашому – вареники

Щоб смачно і ситно перекусити, не обов'язково розвозити велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт вишуканої, але й дуже простої страви, яка запам'ятається і сподобається вам із першої спроби.

Нічого не смажу і не варю: ситна запіканка з картоплі та м’ясного фаршу для всієї сім’ї. Беру будь-яке м’ясо

Пропонуємо рецепт запіканки для ситного обіду чи вечері з доступних продуктів. Порадуйте рідних новою стравою з відмінним поєднанням картоплі та м'яса!

Якщо у вас є 2 яблука і 1 яйце, приготуйте цей смачнющий десерт. Рецепт дуже ніжних домашніх рогаликів

Рецепт цих рогаликів з начинкою до банального простий, але ж якими смачними вони виходять! Ніжне пісочне тісто та соковита яблучна начинка – справжня смакота.