В нульові йому підспівували всі: де зараз молдавський співак Дан Балан, якого вже забула Тіна Кароль

Молдавський співак Дан Балан, якого підозрювали у романі з Тіною Кароль був шалено успішний в нульові роки. Успіх не покинув його і по сьогоднішній день.

Молдавська музична група “O Zone” підкорила слухачів зі всього світу своїм головним хітом “Dragostea Din Tei”, знамениті слова якого “Нума-нума-є” знає кожна людина, яка хоча б раз її чула. Авторство належить відомому співаку, композитору та музиканту Дану Балану.

Після того, як його колектив розпався у 2005 році, він зайнявся сольною кар’єрою, випустив декілька альбомів, а також заспівав дуетом з такими відомими зірками, як Віра Брежнєва, Тіна Кароль.

Дан Балан у складі гурту O Zone

Здобувши успіх в індустрії, Дан Балан серйозно присвятив себе продюсуванню молодих талантів в Румунії та Україні через власний лейбл “Monarda Studios”. На це його надихнула участь у вокальному шоу талантів “Голос країни”, де він декілька сезонів займав крісло зіркового тренера. Його підопічна Оксана Муха з першого ж сезону, у якому Дан брав участь, здобула перемогу.

Про творчі здобутки Балан розповідає в інтерв’ю з задоволенням і без таємниць, але особисте життя не афішує. При цьому фанати вже давно вважають його таємним коханим української співачки Тіни Кароль. За чутками, в романтичному плані між ними щось сталося саме на “Голосі країни”.

Оператори часто підмічали такі моменти, коли Тіна і Дан фліртували. У фіналі 10 сезону вони взагалі випустили дуетну пісню і кліп, записаний вдома у Тіни Кароль.

Де зараз молдавський співак Дан Балан, якого вже забула Тіна Кароль

Не зважаючи на те, що артисти ні разу відверто не відповідали на питання шанувальників і журналістів, що їх насправді пов’язує, публіка продовжує вірити у кохання зірок.

Нагадаємо, Дан Балан народився в місті Кишинев, столиці Молдови, в родині посла і телеведучої. В дитинстві він освоїв гру на акордеоні і закінчив музичну школу, у підлітковому віці вже грав у групі, а в 20 років створив “O Zone”.