Онуків Алли Пугачової хочуть відправити на мобілізацію: “Призовників оголошують у розшук”

В росії після оголошення часткової мобілізації хочуть вручити повістки онукам відомої російської співачки Алли Пугачової. У зірки двоє дорослих онуків призовного віку.

У перші дні повномасштабної війни росії проти України Примадонна Алла Пугачова разом зі своїм чоловіком Максимом Галкіним та їх дітьми-двійнятами виїхала за кордон. Гуморист гучно висловив свою позицію та виступав на благодійних концертах на підтримку українського народу. Алла Борисівна особисто не висловлювалася з приводу вторгнення, але повністю підтримала коханого.

У вересні після кількох місяців перебування за кордоном Пугачова разом з Лізою і Гаррі повернулася до росії на початок нового навчального року дітей, а Галкін продовжив свій гастрольний тур по світу. Незабаром Максима записали у список “іноагентів”. У відповідь співачка висунула вимогу до російської влади записати і її в ці ряди, після чого вдруге за останні пів року покинула рф.

АлОнуків Алли Пугачової хочуть відправити на мобілізацію

ЗМІ повідомляють, що Алла Пугачова обрала місцем перебування Ізраїль і навіть отримала громадянство цієї країни. Сама зірка не коментує новину.

У цей час в росії грозяться відправити онуків Примадонни, 24-річного Дені Байсарова і 31-річного Микиту Преснякова, на фронт:

Зараз призовників. яких не можуть знайти, вже починають оголошувати у розшук. Повістки повинні бути вручені всім, хто підпадає під часткову мобілізацію. За онуків Пугачової, яка виступила колабораціоністом хто служити піде?

– заявив російський депутат Роман Худяков.

Онуків Алли Пугачової хочуть відправити на мобілізацію

Нагадаємо, батьком старшого онука Пугачової є перший чоловік Христини Орбакайте Володимир Пресняков. Молодшого сина зірка народила від чеченського бізнесмена Руслана Байсарова. Їх спадкоємець Дені вивчився військовій справі у кадетському корпусі в Чечні.