Алла Пугачова публічно підтримала антивоєнну позицію Галкіна і попросила владу росії визнати її іноагентом

Нещодавно стало відомо, що російське міністерство юстиції визнало відомого коміка та шоумена Максима Галкіна іноземним агентом. На цю новину відреагував сам шоумен та його дружина Алла Пугачова.

Алла Пугачова та Максим Галкін стали тими небагатьма російськими зірками, які з перших днів повномасштабної війни в Україні висловили свою позицію проти дій російської влади.

Ще у лютому зіркове сімейство з двома дітьми виїхали до Ізраїлю. Галкін останні півроку їздить різними країнами Європи зі своїми концертами та збирає повні зали. У Мережі часто з’являються фрагменти з виступів шоумена, де він із сатирою висловлюється про політику росії та критикує верхівку держави росії.

Алла Пугачова публічно підтримала антивоєнну позицію Галкіна і попросила владу Росії визнати її іноагентом
Алла Пугачова публічно підтримала антивоєнну позицію Галкіна і попросила владу росії визнати її іноагентом

16 вересня міністерство юстиції росії внесло Максима Галкіна до списку іноземних агентів. Шоумен з гумором поставився до цієї заяви та дав коментар у своєму Інстаграм-блозі. Максим Галкін запевнив, що не отримує від України грошей за те, що висловлює свою особисту думку щодо війни, яку розв’язала росія. Також артист запевнив, що не збирається відмовлятися від гумору та сатири, щоб догодити російській владі. Максим Галкін у своєму зверненні сказав, що не продає свою думку та діє так, як йому нагадує совість.

Дружина гумориста Алла Пугачова також відреагувала на новину про зарахування Галкіна до лав іноагентів. Примадонна звернулася до міністерства юстиції росії з проханням і її внести до цього списку.

Алла Пугачова публічно підтримала антивоєнну позицію Галкіна і попросила владу Росії визнати її іноагентом
Алла Пугачова публічно підтримала антивоєнну позицію Галкіна і попросила владу росії визнати її іноагентом

Пугачова заявила, що солідарна зі своїм чоловіком. За словами Алли Борисівни, вона, як і її чоловік, є патріотом своєї країни і бажає, щоб у росії була свобода слова, мирне життя, щоб не гинули люди заради ілюзорних цілей верхівки влади.

Це звернення співачка опублікувала у своєму Інстаграм-блозі. Менше ніж за добу публікація набрала понад 600 тисяч позначок “подобається” та тисячі коментарів.

Користувачі Мережі подякували Пугачовій за її позицію та відзначили, що вона людина з великим серцем.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.