Андрій Данилко святкує 49-річчя: чому співак самотній та не має дітей – таємниці життя Вєрки Сердючки

2 жовтня український співак Андрій Данилко, який прославився на весь світ в образі Вєрки Сердючки, святкує 49-й день народження. Чому артист не став щасливим в особистому житті та скільки йому коштує слава, читайте далі в матеріалі.

Вєрка Сердючка – кумедний, своєрідний, колоритний та задерикуватий персонаж, якого знає ледь не весь світ. Однак під маскою веселого персонажа знаходиться досить стриманий  і скромний Андрій Данилко. Дивлячись, на завжди спокійного та зовсім не яскравого артиста, важко уявити, що це саме він так геніально виконує роль Вєрки Сердючки.

Верка Сердючка
Андрій Данилко святкує 49-річчя: чому співак самотній та не має дітей

Андрій Данилко отримав неймовірний успіх, граючи Вєрку Сердючку. Він має славу, визнання та кошти, однак щастя в особистому житті він так і не отримав. Андрію – 49 років. За майже півстоліття свого життя артист жодного разу не був одружений та не має дітей. Ба більше, у артиста ніколи не було довгих і серйозних любовних стосунків. Саме через це, в Мережі навіть ходили чутки, що артист має нетрадиційну орієнтацію, втім підтвердження цьому так і не знайшлось.

Особиста драма в житті Андрія Данилко

Андрію Данилку ще зі шкільних років не везло на любовному фронті. Відомо, що в юності хлопець був закоханий в дівчину Анну Сердюк, якій він обіцяв прославити її ім’я. Однак дівчина не відповідала взаємністю майбутній зірці.

Також відомо про роман Андрія Данилко з його сценічною мамою Інною Білоконь. Про їхні стосунки в Мережі є багато пліток, багато хто думає, Андрій та Інна і досі разом. Однак сам Данилко в 2018 році в інтерв’ю програмі  “Слава +” зізнався, що колись дійсно мав стосунки з Білоконь, але це давно в минулому. Жінка вже багато років заміжня за іншим чоловіком та має доньку.

Андрій Данилко та Інна Білоконь
Андрій Данилко святкує 49-річчя: чому співак самотній та не має дітей

Варто відзначити, що Андрій Данилко не любить обговорювати своє особисте життя, однак в одному з інтерв’ю співак зізнався, що змирився з тим, що він самотній та не має дітей.

Мені не дається сімейне життя не тому, що я не хочу, а не виходить. Наче мені це не дано. І якщо раніше я з цього приводу переживав, то тепер це прийняв. Якщо дано, воно буде.

, – сказав Андрій Данилко в інтерв’ю телеканалу ICTV.

Схожі статті

Мій ходовий рецепт із кабачків: подаю до столу і на свято, і на звичайну вечерю, а всі радіють та просять ще

Приготувати смачні кабачкові деруни можна просто й дуже швидко. Розповідаємо про найкращий рецепт апетитного частування, яке точно варто подати до столу.

Старший син Сергія Реброва від першого шлюбу опікується меншими: як виглядають нащадки футбольного тренера

49-річний Сергій Ребров, який нині тренує збірну України з футболу, має дорослого старшого сина від першого шлюбу та двох молодших, яких йому подарувала друга дружина Анна.

Салат з капусти як у радянській їдальні: бабуся підказала, як зробити “той самий” смак. Просто і дуже смачно

Салат з капусти – дуже смачна, поживна і корисна страва, яку зможе приготувати абсолютно кожен. Він добре поєднується з будь-якими м'ясними додатками і гарніром, так само його можна подавати окремо.