Скільки заробляла Брежнєва на зустрічах з мільярдерами, коли була у ВІА Грі: Меладзе “підкладав” під багатіїв

Російський продюсер Сергій Лавров пустив чутки про те, що композитор Костянтин Меладзе заробляв гроші на зустрічах солісток "ВІА Гри" з мільярдерами.

Костянтин Меладзе опинився в центрі скандалу, який пов’язаний зі звинуваченнями його в домаганнях до відомих співачок. Ані Лорак натякала, що чоловік Віри Брежнєвої пропонував їй близькість взамін на популярність. Про таке ж розповідала Оля Полякова, але пояснень і будь-яких коментарів сам Меладзе не давав.

Тепер колега Костянтина, продюсер Сергій Лавров, заявив, що він “підкладав” зірок жіночого гурту “ВІА Гра” під заможних чоловіків, маючи на увазі учасниць так званого золотого складу – Анну Сєдокову, Надію Мейхер і Віру Брежнєву.

Скільки заробили Брежнєва і Меладзе за зустрічі жіночого тріо із заможними чоловіками

Я чув від знайомих, що деякі дівчата погоджувалися і на закриті вечері з мільярдерами, такі переговори ніби вів їх продюсер. Зустріч тет-а-тет. Але при цьому самі солістки заробляли копійки, всі мільйони забирав продюсер. Величезні гроші вкладались в їх кліпи, таким чином складався богемний образ богинь, хоча в житті поза сценою Грановська, Брежнєва і Сєдокова виглядали як сірі мишки, я їх іноді навіть не впізнавав, коли бачив без гриму

, – сказав Лавров у ЗМІ.

Скільки заробили Брежнєва і Меладзе за зустрічі жіночого тріо із заможними чоловіками

Нагадаємо, під час повномасштабної війни росії проти України Анна Сєдокова відмовчується і продовжує робити вигляд, що нічого не відбувається. Надія Мейхер займається волонтерством, але не коментує позицію свого чоловіка-росіянина з приводу вторгнення. Віра Брежнєва з 24 лютого активно підтримує рідну країну, займається благодійністю та дуже гостро реагує на все, що сьогодні переживають українці в боротьбі з окупантами за свою свободу і незалежність.