“Пропонував усім артистам”: Ані Лорак зізналась, що Меладзе вимагав від неї близькості заради популярності

Скандальна співачка Ані Лорак оганьбилась черговим зізнанням. Артистка розповіла, чому вирішила піти від продюсера Костянтина Меладзе – за її словами він натякав на близькість

Скандальна співачка Ані Лорак вчергове зганьбилась новим зізнанням. Так, за словами артистки, продюсер, з яким вона довгий час співпрацювала, на початку її кар’єри ледве не вимагав від неї близькості заради популярності та успішної кар’єри Кароліни. Виконавиця випадково “загриміла” у гучний скандал.

Раніше Ані Лорак була доволі популярною та знаною в Україні співачкою, проте все кардинально змінилось, коли артистка вирішила ганебно мовчати про війну в рідній країні й продовжувати заробляти гроші в російській федерації. Після великої кількості хейту та навіть цькування Ані Лорак все-таки вирішила перервати мовчання й опублікувати “лист”. Проте, сенсу від цієї “писанини” не було, адже у своєму зверненні до фанатів зірка не висловила чіткої позиції.

Зараз артистка перебуває в москві й продовжує ганьбитись. У студії телепрограми Бориса Корчевнікова “Доля людини” Ані Лорак вирішила пригадати подробиці стосунків, які склались між нею та композитором Костянтином Меладзе. Нагадаємо, що вона вже завершила ділову співпрацю з ним, а “розрив” виявився для артистки доволі складним. Ця історія потягнула за собою неймовірно велику кількість скандалів та чуток.

Ані Лорак зганьбилась звинуваченням у сторону свого колишнього продюсера Костянтина Меладзе
Ані Лорак зганьбилась звинуваченням у сторону свого колишнього продюсера Костянтина Меладзе

Своїм останнім зізнанням про стосунки з Меладзе Ані Лорак буквально вибила у шанувальників землю з-під ніг. Російська співачка українського походження заявила, буцімто композитор та продюсер пропонував їй близькість заради її популярності. За словами артистки, Костянтин Меладзе натякав на більше ніж професійні стосунки в обмін на славу.

За словами відомої виконавиці, продюсер пропонував їй перейти межі робочих відносин і пропонував “вигідну” умову. Пізніше артистка почала виправдовуватись за необережно сказані слова, проте вже було пізно – шанувальники назавжди запам’ятали сказане. Хоча співачка Ані Лорак заявила, що публіка неправильно сприйняла та зрозуміла її фразу, слова вже лягли темною плямою на репутацію співачки та її екс-наставника.

Я не хочу говорити про ці умови. Скажімо так, вони лежали в індивідуальній площині і торкалися теми “на що ти готовий піти заради популярності, популярності”. Пролунало те, що він пропонував усім своїм артистам. Але вони були готові, а я – ні

– прокоментувала Ані Лорак.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.