Як зараз живе дружина Олега Винника Таюне: таємні пологи, кар’єра в тіні чоловіка, переїзд у Німеччину

Відомий український співак Олег Винник протягом своєї кар'єри приховує сімейний статус та особисте життя, але за чутками він одружений на бек-вокалістці Таюне.

Олег Винник і Таюне багато років разом співають на одній сцені, але фанати впевнені, що вони не тільки співпрацюють, а і кохають один одного.

В численних спробах журналістів вивідати щось, що співак приховує, вдалося з’ясувати, що у юнацтві він закохався у свою однокурсницю, яка і стала його дружиною. Щасливицю звуть Таїсія Сватко і публіка її знає під псевдонімом Таюне.

Где скрывается Олег Винник и его жена Таюне
Як зараз живе дружина Олега Винника Таюне

Закохані в молодості влаштували весілля, на якому гуляли двома селами, а пізніше Олег залишив своє життя в Україні заради заробітків і поїхав у Німеччину. Доля щасливо обернулася для Винника і він став популярним артистом на місцевій сцені. Коли з фінансами ситуація покращилася, до зірки переїхала його дружина і у них з’явився син Юліан. Хлопець вже дорослий і займається спортом, ніяк не торкається творчості у своєму життєвому шляху. Лише один раз виконавець в інтерв’ю німецькому виданню обмовився про дитину і дружину, коли вони переїхали поближче до міста, в якому він працював на той момент.

Амбіції Винника підкорити українську сцену його не покинули, тому у 2010х роках він прийняв для себе рішення повертатися додому і створювати новий сценічний образ. У бек-вокалістки собі він взяв дружину з гарним голосом і яскравою зовнішністю. Так із Таїсії Сватко була створена Таюне.

в Сети появилось фото Винника и Таюне задолго до славы и денег
Як зараз живе дружина Олега Винника Таюне

Нерозлучні на сцені і в житті чоловік та дружина не розлучилися і коли розпочалася повномасштабна війна в Україні. Виявилося, що Олег Винник знову поїхав у Німеччину, де має нерухомість і зайнявся своїм здоров’ям і благодійністю. Він не виходить на зв’язок в Мережі, як і Таюне, що говорить про те, що зіркова дружина разом з ним знаходиться у Європі.

Схожі статті

Рецепт мама принесла з гостей: беру найдешевший фарш, але ж ой як смачно виходить. Про котлети чути не хочу

Що можна приготувати з фаршу? Звичайні котлети вже набридли, а сильно заморочуватися не хочеться. Сьогодні ми підготували рецепт, який чудово підходить для таких моментів.

Для млинців та оладок готую чудове тісто “Все по 1”: рецепт навіть записувати не треба – легко запам’ятати

Млинці та оладки – ідеальний сніданок на всі випадки життя. З цим універсальним тістом ви зможете готувати як тонкі, так і товсті млинці і навіть пишні оладки.

З цим тістом тонкі млинці виходять смачні та ніколи не порвуться: всі, хто пробував тепер випрошують рецепт

Приготувати тонкі та ароматні млинці інколи може здаватися завданням із зірочкою. Проте завдяки правильному підбору інгредієнтів та техніці, смаження млинців можна перетворити у приємну справу.