Актори “Дизель Шоу” Вікторія Булітко та Олександр Бережок зіграли весілля: у знаменитої пари важлива подія

Фанати і глядачі гумористичного шоу "Дизель Шоу" на власні очі побачили весілля найулюбленіших акторів Вікторії Булітко та Олександра Бережка.

Шляхи Олександра Бережка і Вікторії Булітко перетнулися завдяки гумору. Вони обидва з 2015 року працюють у “Дизель Студіо” та знімаються у багатьох проектах студії, зокрема зірок знають по “Дизель Шоу” і по серіалу “Вижити будь-якою ціною”. Вони нерідко грають закохану пару. В серіалі у них навіть сталося поповнення, а коли Вікторія виклала фото з Олександром і новонародженою дитиною, користувачі Мережі були дуже заінтриговані.

Актори Дизель Шоу Вікторія Булітко та Олександр Бережок зіграли весілля
Актори Дизель Шоу Вікторія Булітко та Олександр Бережок зіграли весілля

На сцені “Дизель Шоу” Булітко і Бережок стали “законними” чоловіком та дружиною і грали номер на тему першої ночі у шлюбі. Така кількість спільних сцен любові і кохання викликала у прихильників багато питань. Один з найбільш популярних пошукових запитів – чи Вікторія Булітко та Олександр Бережок одружені.

Актори Дизель Шоу Вікторія Булітко та Олександр Бережок зіграли весілля
Актори Дизель Шоу Вікторія Булітко та Олександр Бережок зіграли весілля

Актриса цікаво відповіла на ці підозри:

Віка Булітко і Саша Бережок одружені, але тільки на сцені й у кадрі, а так у нас різні життя. У Сашка взагалі є дружина і діти. А я? А я – секретна інформація

Олександр Бережок у 2012 році одружився з танцівницею та моделлю Оленою Єрохіною, яка також була учасницею конкурсу “Міс Україна”. У зіркової пари підростають сини Гліб і Лук’ян, а також у 2022 році у них народилася донька, яку батьки назвали нетиповим ім’ям з двох літер – Ая.

Олександр Бережок зі своєю дружиною
Олександр Бережок зі своєю дружиною і дітьми

Вікторія Булітко подробиці особистого життя від публіки приховує, але зізнається, що її серце зайняте. Ім’я свого таємного обранця гумористка не збирається розкривати. Заміж Віка ще ніколи офіційно не виходила і розповідала, що не хоче цього:

Немає у мене такого, що хочу заміж, білу сукню. Не знаю, чому я така

, – зізнавалася зірка “Дизель Шоу”.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.