Актори “Дизель Шоу” Вікторія Булітко та Олександр Бережок зіграли весілля: у знаменитої пари важлива подія

Фанати і глядачі гумористичного шоу "Дизель Шоу" на власні очі побачили весілля найулюбленіших акторів Вікторії Булітко та Олександра Бережка.

Шляхи Олександра Бережка і Вікторії Булітко перетнулися завдяки гумору. Вони обидва з 2015 року працюють у “Дизель Студіо” та знімаються у багатьох проектах студії, зокрема зірок знають по “Дизель Шоу” і по серіалу “Вижити будь-якою ціною”. Вони нерідко грають закохану пару. В серіалі у них навіть сталося поповнення, а коли Вікторія виклала фото з Олександром і новонародженою дитиною, користувачі Мережі були дуже заінтриговані.

Актори Дизель Шоу Вікторія Булітко та Олександр Бережок зіграли весілля

На сцені “Дизель Шоу” Булітко і Бережок стали “законними” чоловіком та дружиною і грали номер на тему першої ночі у шлюбі. Така кількість спільних сцен любові і кохання викликала у прихильників багато питань. Один з найбільш популярних пошукових запитів – чи Вікторія Булітко та Олександр Бережок одружені.

Актори Дизель Шоу Вікторія Булітко та Олександр Бережок зіграли весілля

Актриса цікаво відповіла на ці підозри:

Віка Булітко і Саша Бережок одружені, але тільки на сцені й у кадрі, а так у нас різні життя. У Сашка взагалі є дружина і діти. А я? А я – секретна інформація

Олександр Бережок у 2012 році одружився з танцівницею та моделлю Оленою Єрохіною, яка також була учасницею конкурсу “Міс Україна”. У зіркової пари підростають сини Гліб і Лук’ян, а також у 2022 році у них народилася донька, яку батьки назвали нетиповим ім’ям з двох літер – Ая.

Олександр Бережок зі своєю дружиною і дітьми

Вікторія Булітко подробиці особистого життя від публіки приховує, але зізнається, що її серце зайняте. Ім’я свого таємного обранця гумористка не збирається розкривати. Заміж Віка ще ніколи офіційно не виходила і розповідала, що не хоче цього:

Немає у мене такого, що хочу заміж, білу сукню. Не знаю, чому я така

, – зізнавалася зірка “Дизель Шоу”.