Катерина Кухар із “Танців з зірками” з чоловіком втратили всі свої європейські виступи: “Обманювали людей”

Українська прима-балерина Катерина Кухар розповіла про невдачі, які спіткали її з чоловіком Олександром Стояновим під час виступів та концертів по Європі

Всесвітньо відома українська балерина Катерина Кухар активно веде особисту сторінку в соціальній мережі Інстаграм. Так, нещодавно артистка опублікувала новий допис, у якому детально пояснила, чи варто чекати її на європейській сцені з новими концертами. Крім того, Катерина Кухар розповіла, як організатори балетних виступів обманювали людей.

Катерина Кухар про професійну діяльність

Артистка у новому дописі вирішила відповісти на всі запитання, які так довго їй ставили її прихильники. Публіка цікавилась, чи варто чекати на нові виступи Катерини Кухар, та у яких містах балерина відвідає концерти. Втім, Кухар засмутила шанувальників, зазначивши, що до наступного року виходити на європейську сцену не планує.

Українська балерина зазначила одразу, що вони разом зі своїм чоловіком Олександром Стояновим відмовились від усіх виступів у Європі. Так, за зізнанням Катерини Кухар через початок повномасштабної війни прихильники не зможуть помилуватись їхньою творчістю за кордоном. Балерина розповіла, що Олександр Стоянов втратив близько 120 виступів у Іспанії, Чехії, Польщі, Німеччині.

Остання моя вистава була у липні, — це була вистава “Жізель” і до весни 2023 року я не планую виходити на сцену

– зазначила в описі до нового допису українська балерина Катерина Кухар.

Катерина Кухар попередила шанувальників, аби ті були уважніші при купівлі квитків на майбутні концерти

Балерина про обман людей

Крім того, Катерина Кухар попередила своїх шанувальників, аби ті були уважніші та обережніші. Балерина зазначила, що, якщо хтось побачить її ім’я на афішах цьогорічних осінніх чи зимових концертів, мусять знати, що Кухар там виступати не буде.

Відома балерина зазначила, що шахраї та недоброзичливці неодноразово незаконно використовували її ім’я, аби заманити на концерт більше людей. Катерина Кухар зізналась, що вона стикалась з такими ситуаціями не лише за кордоном, але і в Україні. Так, за словами артистки, коли вона знімалась у “Танцях з зірками” й фізично не могла бути присутньою на балетних виступах, її ім’я значилось на афішах.