Майбутня дружина Віктора Павлика розповіла, як познайомилася з артистом: їх звела доля

Катерина Реп'яхова поділилася деталями доленосного знайомства з артистом Віктором Павликом. За інформацією закоханих, цього літа вони зіграють весілля.

Молода наречена Віктора Павлика, яка на 28 років молодша за артиста, розповіла романтичну історію знайомства з майбутнім чоловіком.

За словами Реп’яховой, усе її життя в Києві, від моменту переїзду до щасливого дня зустрічі, вело до цієї події.

Катерина переїхала до Києва після вступу до університету імені Шевченка. Там вона здружилася з одногрупницею, яка у свою чергу познайомила дівчину з китайським студентом Шаном. Саме цей іноземний хлопець став головною сполучною між Реп’яховой і Павликом.

Майбутня дружина співака завжди захоплювалася його творчістю. Вона мріяла потрапити на його виступ, і під час одного з всеукраїнських турів свого кумира вирішила відправитися на концерт в Одесу.

Виктор Павлик и Екатерина Репяхова
Віктор Павлик та Катерина Реп’яхова

Китайський друг дівчини теж захотів відправиться до міста біля моря разом з нею. Але в день концерту в Одесі не міг скласти їй компанію. Тому рішення знайшов відразу — Шан запропонував поїхати в інше місто й інший день.

Реп’яхова була не проти, адже їй головне було побачити виступ кумира наживо. Таким чином, студенти купили квитки не в Одесу, а в Миколаїв.

Так склалося, що там Павлик і Реп’яхова оселилися в одному готелі в сусідніх номерах — так і сталося доленосне знайомство.

Дівчина впевнена, що якби вона все-таки вирушила до Одеси, то так би і продовжувала дивитися на улюбленого співака через екран монітора або на концертах. Але доля вирішила інакше, і тепер Павлик і Реп’яхова чекають літа, щоб вступити в офіційний шлюб .

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.