Холостячка Ксенія Мішина відверто розповіла, де планує жити зі своїм сином Платоном: “Потрібно показати”

Популярна українська акторка та головна героїня найромантичнішого шоу "Холостячка" Ксенія Мішина чесно поділилася з фанатами планами на своє майбутнє.

Ксенія Мішина здобула широку популярність, зігравши роль Лідії Шефер у серіалі “Кріпосна”. Після успіху картини зірку почали запрошувати в найрейтинговіші телешоу. Так, акторка встигла перемогти у “Танцях з зірками” в парі з Євгеном Котом, з яким їй, до речі, приписували роман, а також Ксенія відкрила нову епоху в ніші українських реаліті і стала першою “Холостячкою” країни.

Ксенія Мішина відверто розповіла, де планує жити зі своїм сином Платоном

Знаменита красуня була оточена чоловічою увагою на проєкті та знайшла своє кохання в обличчі сценариста “Кварталу” Олександра Еллерта. Пара протрималася у стосунках близько року, після чого Мішина заявила про розставання. Пізніше в інтерв’ю артистка розповідала, що фанати бачили лише позитивну сторону їхньої з Еллертом історії, а поза камерами відбувалося багато такого, що далеке від ідеальної картинки. Закохані сходилися, розходилися, знову сходилися, але зрештою Ксенія поставила жирну крапку і звернулася до фанатів з проханням більше не асоціювати її ім’я з колишнім обранцем.

Ксенія Мішина відверто розповіла, де планує жити зі своїм сином Платоном

Після невдачі у коханні Мішина продовжує вести свій блог в Інстаграмі, де ділиться повсякденним життям з сином Платоном, розповідає про медитації, духовне зростання і не тільки. Цього разу Ксенія зворушливо і відверто звернулася до усіх захисників і захисниць України, завдяки яким має змогу щоранку просинатися і проживати своє життя настільки щасливо, наскільки це можливо в умовах війни:

“Коли думала, як привітати наших захисників, то зрозуміла одну річ. Потрібно показати те, за що вони воюють і віддають життя та сили. Моє відео якраз про це”.

В опублікованому відео акторка усміхається, а головне – вона робить це на своїй землі, в Україні. Як зізналася Мішина, вона могла би будувати життя де завгодно, але хоче бути саме вдома, і саме зараз зірка усвідомила, як сильно любить свою країну, а також що таке справжня честь, сміливість та гідність.