Подарунок з доставкою в ліжко: заспана Ксенія Мішина отримала презент від кавалера і зізналась, хто це

Шанувальники втратили надію на возз'єднання Ксенії Мішиної та Олександра Еллерта. Втім, сьогодні зранку зірка отримала шикарний букет квітів і розповіла про загадкового відправника

Сьогоднішній ранок почався для Ксенії Мішиної доволі романтичним образом. Українська акторка не встигла прокинутись, коли отримала від кур’єра дзвінок: загадковий кавалер замовив для зірки доставку квітів.

Доброго ранку, щойно телефонував кур’єр, каже, що доставка мені. На питання від кого сказав, що секрет. Скажіть мені ви, від кого так рано?

– поцікавилась Ксенія Мішина у своїх підписників.

Ксенія Мішина поділилась новиною про раптовий презент від загадкового замовника
Ксенія Мішина поділилась новиною про раптовий презент від загадкового замовника

На наступних кадрах акторка показала, як відчиняє двері кур’єру й забирає свій шикарний букет. Зірка зазначила, що жінкам завжди приємно отримувати квіти від чоловіків, а в такі важкі часи задоволення від несподіваних презентів ще більше. Ксенія Мішина захопила свою жіночу аудиторії й закликала чоловіків дарувати квіти своїм коханим частіше.

Дуже приємно отримувати квіти від чоловіків, особливо в такі важкі періоди життя. Тож робіть так частіше, нам це дуже подобається!

– зазначила Ксенія Мішина.

Українська акторка поділилась непідробними позитивними емоціями від несподіваного ранкового сюрпризу
Українська акторка поділилась непідробними позитивними емоціями від несподіваного ранкового сюрпризу

Далі Ксенія Мішина вирішила створити інтригу серед своїх підписників. Артистка опублікувала ранкове селфі з красивим букетом свіжих квітів. На знімку акторка вже не виглядала заспаною, адже нею повністю оволоділи позитивні емоції. Зірка запропонувала підписникам відгадати, від кого вона отримала такий подарунок.

Ксенія Мішина заінтригувала своїх підписників і запропонувала відгадати, хто порадував її ранковими квітами
Ксенія Мішина заінтригувала своїх підписників і запропонувала відгадати, хто порадував її ранковими квітами

Пізніше артистка все-таки вирішила розкрити таємницю й зізналась, що квіти їй надіслала одна з її підписниць. Ксенія Мішина зазначила, що їй дуже приємно отримувати такі несподівані презенти, тим паче від своїх шанувальників. Так, за зізнанням Мішиної, інші, можливо, засмутились би через те, що букет не від загадкового кавалера, втім для неї це означає навіть більше.

Можливо, хтось зараз засмутився, але не я. Жінка – це основа, енергія, сила, краса і тонкість цього світу! І вона може розкритись завдяки таким, як вона

– з щирою усмішкою на обличчі зазначила Ксенія Мішина.

Акторка була неймовірно рада отримати квіти від шанувальниці
Акторка була неймовірно рада отримати квіти від шанувальниці

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.