Анна Сєдокова зізналась, що хворіє: “Укол за 1000 доларів ніде не знайти”

Відома російська співачка Анна Сєдокова поскаржилась на проблеми зі здоров'ям, а лікар попередила артистку, що зі здоров'ям жартувати не можна, адже загострення хвороби закінчиться погано

Не так давно скандальна російська співачка Анна Сєдокова поскаржилась на проблеми зі здоров’ям. Так, за зізнанням артистки, вона певний час хворіла на кропив’янку, а зараз хвороба несподівано загострилась. Одужати їй може допомогти спеціальний антидот, один укол якого коштує близько тисячі доларів.

Втім, ціна ліків – не питання, адже цей укол в росії знайти майже неможливо. Ні в одній аптеці Анна Сєдокова не змогла знайти потрібних ліків. Більш того, на замовлення привезти їй укол також не можуть, адже в росії діють санкції, через які, скоріш за все, існує дефіцит медикаментів. Наразі артистка не коментує, що робитиме далі.

Анна Сєдокова серйозно захворіла й поскаржилась на особистій сторінці на своє самопочуття, ліків проти якого знайти не може
Анна Сєдокова серйозно захворіла й поскаржилась на особистій сторінці на своє самопочуття, ліків проти якого знайти не може

Лікарка з москви Лідія Гаєвська порадила Анні Сєдоковій замислитись над майбутнім лікуванням, адже затягувати з цим не можна. Дерматолог у коментарі для російських медіа розповіла, що спершу пацієнти можуть навіть не звертати уваги на хворобу. Найперші симптоми – почервоніння шкіри, які пізніше можуть призвести до анафілактичного шоку.

Лідія Гаєвська зізналась, що кропив’янка – це не така проста хвороба, якою її часто вважають. Летальний кінець через це захворювання стається частіше, ніж багатьом може здаватись, а тому при виявленні найперших симптомів варто звертатись до лікаря та починати термінове лікування. Окрім анафілактичного шоку, що призводить до загибелі, якщо затягнути з лікуванням, можна постраждати від не менш серйозних наслідків хвороби.

Кропив’янка – це серйозне і важке захворювання, яке може призвести до серйозних наслідків

– повідомила Лідія Гаєвська.

Відома російська лікарка-дерматолог попередила, аби Анна Сєдокова не затягувала з лікуванням, адже наслідки можуть бути непередбачувані
Відома російська лікарка-дерматолог попередила, аби Анна Сєдокова не затягувала з лікуванням, адже наслідки можуть бути непередбачувані

Нагадаємо, що Анна Сєдокова народилась в Україні, втім пізніше вирішила переїхати жити до росії. Там вона залишалась після 2014 року, а після початку повномасштабної війни Сєдокова ні одного разу не висловила своєї позиції. Уся особиста стрічка в Інстаграмі сповнена пікантними фотографіями, але немає навіть натяку на висловлення позиції.

Популярне

Схожі статті

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?

Розлучений Сергій Танчинець більше не приховує нову кохану: разом з Юлею гуляють попід ручку вулицями Одеси

Розлучившись через 15 років шлюбу, Сергій Танчинець деякий час не підтверджував чутки про роман із колегою Юліаною Корецькою. Та під час прогулянки Одесою парочка поводилася без обмежень.

Не поступається Мер’єм Узерлі: як виглядає старша сестра-співачка Хюррем Султан з “Величного століття”

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі стала популярною на весь світ. Про неї знають усі, на відміну від старшої сестри. Втім, родичка зіркової актриси така ж сама талановита.