Колишня дружина мера Києва Наталія Кличко відмовилася від його прізвища та взяла дівоче: “З чистого аркуша”

Колишня дружина мера Києві Віталія Кличка Наталія заявила, що хоче позбутись знаменитого прізвища екс-чоловіка і пояснила чому. Жінка хоче почати життя з чистого аркуша.

Не так давно стало відомо, що мер Києва Віталій Кличко розлучається із дружиною Наталією після 25 років шлюбу. По словам чоловіка, останні роки вони з дружиною жили в різних країнах, у них тепер різне життя і різні інтереси. Дійсно, з 2014 року Віталій Кличко живе в Україні і будує політичну кар’єру, а ось Наталія весь цей час продовжувала жити у Європі. Тож подружжя обопільно прийняло рішення про розлучення і залишились в гарних стосунках після розставання.

Колишня дружина мера Києва Наталія Кличко відмовилась від його прізвища та взяла дівоче

Нещодавно на своїй сторінці в Інстаграм колишня дружина Кличка Наталія повідомила, що вирішила позбутись свого знаменитого прізвища. Жінка заявила, що в найближчі кілька днів у всіх соціальних мережах, медіа, аккаунтах вона змінить прізвище на дівоче. Тепер Наталія, як і 25 років назад, буде не Кличко, а Єгорова.

Колишня дружина мера Києва пояснила, що тепер хоче почати свою нову життєву історію з чистого аркуша під власним ім’ям, а ось ім’я Наталія Кличко вона хоче залишити у минулому. Жінка зізнається, головною причиною цього є її розлучення. Тож Наталія вирішила почати все спочатку і залишити своє знамените прізвище у минулому.

Варто зазначити, що останні роки Наталія займається своєю духовністю. Жінка вивчає східну культуру, займається йогою і позиціонує себе, як тренера з медитації. Крім того, Наталія вирішила себе спробувати у співах. Жінка навіть створила власний гурт “Addicted to…”, що в перекладі означає “Залежні від..”.

Раніше Наталія Єгорова була професійною спортсменкою та моделлю. Саме спорт колись поєднав серця Віталія Кличка і Наталії.

Нагадаємо, Віталій Кличко і Наталія Єгорова одружились в 1997 році. Екс-подружжя мають трьох спільних дітей: Єгор-Деніель (22 роки), Єлизавета-Вікторія (20 років), Максим-Олександр (17 років). Зараз всі троє дітей Наталії та Віталія живуть та навчаються у Великій Британії.