Потап несподівано зізнався, де пропадав довгий час і чим зараз займається: “Шлях додому”

Відомий український репер і продюсер Потап провів сім місяців війни в Україні за кордоном. Артиста багато критикували, що він робить піар на темі патріотизму.

За декілька днів до російського повномасштабного вторгнення в Україну Потап разом з дружиною-співачкою Настею Каменських відлетів у Іспанію. Їх літак додому не зміг здійснити свій рейс 24 лютого, тому зірки застрягли за кордоном і вирішили звідти займатися благодійною діяльністю, щоб збирати кошти для України.

Пару дуже критикували в Мережі через те, що вони говорять про патріотизм, знаходячись не в країні, але вони не звертали уваги на усі звинувачення від хейтерів, оскільки приносили більше користі Батьківщині звідти, ніж вони б робили це з дому.

Через шість місяців відсутності в Україні першою з’явилася Настя Каменських. Співачка побула на телебаченні, дала інтерв’ю, заспівала на концерті та особисто привезла гуманітарну допомогу звичайним людям. Свого чоловіка Настя захистила від хейту і відмітила, що вони опинилися за кордоном під час війни не тому, що щось знали і тікали, а тому що застрягли там, коли все почалося.

Потап несподівано зізнався, де пропадав довгий час і чим зараз займається
Потап несподівано зізнався, де пропадав довгий час і чим зараз займається

Скоро після Каменських і Потап повернувся в Україну. Репер повернувся з великою ідеєю, яка за його словами змінить кардинально український шоу-бізнес. Також він продовжив висвітлювати події в своєму Instagram, але несподівано зник з Мережі.

Як виявилося, його сторінку видалили і він вже створив резервну:

Українки, українці, це Олексій Потапенко. За те, що я не мовчу і правдиво без цензури висвітлюю події, які відбуваються в Україні, мою сторінку в Instagram було заблоковано, але нас не подолати і не зупинити. Я створив свою резервну сторінку для того щоб ділитися з вами творчістю, підтримувати і надихати та мотивувати. В мене виходить пісня, яка називається “Шлях додому”. Сподіваюсь, що вона зможе підбадьорити всіх українців, особливо які перебувають зараз під окупацією. Знайте, ми переможемо і обов’язково повернемо додому всіх наших. Слухайте пісню на всіх майданчиках і дивіться лірик-відео у YouTube. Слава Україні! Зустрічаємося тут

Схожі статті

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.