Слава Камінська різко відповіла, чому живе за кордоном: “За 15 років заробила ротом, щоб діти не чули сирен”

Слава Камінська нині разом з дітьми знаходиться за кордоном, через що зазнає критики з боку недоброзичливців. Співачка різко відповіла на закиди хейтерів і поставила крапку в усіх питаннях

Відома українська співачка Слава Камінська з початком повномасштабної війни вирішила виїхати з країни разом зі своїм сином. Артистку почали критикувати за її рішення залишатись за кордоном, втім вона різко відповіла на всі закиди недоброзичливців. Співачка заявила, що тимчасово перебуває в Нідерландах заради безпеки дитини.

Слава Камінська у Мережі дала різку відповідь хейтерам

На особистій сторінці Слави Камінської у соціальній мережі Інстаграм з’явився допис із відповіддю на закиди недоброзичливців. Так, у новій публікації українська співачка пояснила, що змусило її покинути рідну країну та чому вона досі знаходиться за межами України.

Артистка заявила, що вона не мала великого бажання покидати територію України, втім після 24 лютого була занадто налякана, аби разом із сином Леонардом залишатись в столиці. Слава Камінська зізналась, що в Києві у неї було все та навіть більше – вона щасливо жила, а тому рішення покинути нажите роками далось їй нереально важко.

Слава Камінська відверто прокоментувала своє ставлення до хейтерських закидів у Мережі
Слава Камінська відверто прокоментувала своє ставлення до хейтерських закидів у Мережі

Проте, зізнається Камінська, все, що вона робить, має одну єдину мету – убезпечити свою єдину дитину. Артистка також зачепила фінансове питання. Схоже, що хейтери часто запитували в співачки, на які гроші вона з сином мешкає в Нідерландах. Слава Камінська зізналась: за свою кар’єру вона зробила достатню кількість коштів, аби дозволити своєму синові жити без остраху завтрашнього дня.

Слава Камінська пригадала, як була вимушена пропускати всі важливі сімейні дати, дні народження та навіть смерть власного батька. Таким було її життя через велику кількість роботи. Українська співачка зізналась: які б речі вона не говорила про своїх екс-колег, їй вдалось досягти успіху завдяки сумісній плідній праці.

Співачка висловила своє бажання, аби прихильники та недоброзичливці припинили порівнювати її життя зі своїм та проєктувати на неї свої страхи. Артистка заявила, що кожен у цьому світі різний, а тому в кожного своя правда та своє бачення реальності.

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.