Акторка “Дизель Шоу” Яна Глущенко показала, що Олега Винника цікавить не лише Таюне: “Ми з Олежиком”

Улюблениця фанатів "Дизель Шоу" Яна Глущенко поставила на вуха вовчиць Олега Винника спільним фото з артистом, якого ласкаво назвала Олежиком.

У мирні часи Олег Винник як один з найпопулярніших артистів сучасної української естради був бажаним гостем в різноманітних телешоу. Він був суддею 8 та 9 сезонів вокального талант-шоу “Х-Фактор”, вів хіт-парад на телеканалі М1, у 2021 році доєднався до суддівького складу “Голосу країни”, брав участь у “Танцях з зірками”, неодноразово був запрошеним гостем у “Дизель Шоу”.

Вперше повелитель вовчиць вийшов на сцену гумористичного проєкту на ювілей:

“Наші глядачки обожнюють Олега, та і ми також! Тому ми запросили його на своє свято. Ми два роки підряд в його день народження, 31 липня, кликали Олега в привітальних дописах у наших соціальних мережах в гості. І він прийшов на наш ювілей!”, – розповідав художній керівник “Дизель Студіо” Єгор Крутоголов.

Яна Глущенко витіснила Таюне з обіймів Винника
Яна Глущенко витіснила Таюне з обіймів Винника

Винник зізнавався, що він захоплюється талантом гумористів проєкту, адже вони вміють жартувати так, щоб людина не образилася. Вочевидь, це добре вплинуло і на стосунки співака з зірками шоу поза сценою. Про це свідчить фото з Інстаграму Яни Глущенко, на якому вона зайняла місце Таюне і в обнімку позує разом з повелителем вовчиць:

“Ми з Олежиком назвали це фото – Два с**с символи України!”, – з гумором підписала Яна кадр.

Фанати у коментарях висловили свій захват від побаченого, а також попросили акторку передати Виннику від них вітання.

Зауважимо, останні більш ніж півроку Олег Винник не виходить на зв’язок з фанатами і тим самим неабияк обурює публіку. Втім, офіційний представник артиста заявив, що він наразі лікується в Німеччині і звідти через власний благодійний фонд “Вовчиця” закупає авто для ЗСУ. Подейкують, разом з виконавцем за кордоном знаходиться і його таємна дружина Таїсія Сватко, відома як бек-вокалістка Таюне.

Популярне

Схожі статті

Ну просто тане в роті: мій фірмовий тортик із шоколадних млинців і вершкового крему! Без духовки та желатину

Ніжний, смачний та красивий у розрізі — млинцевий торт із вершковим кремом. Порадуйте домашніх новим десертом, який стане улюбленим у вашому арсеналі.

Зовсім інший “МастерШеф”: як виглядають перші судді, яких замінили Вова Ярославський і Оля Мартиновська

Одне з найпопулярніших кулінарних шоу "МастерШеф" вело чимало суддів. Розповідаємо про популярних кулінарів, яких потім замінили їхні молодші колеги.

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?