Родина Софії Ротару радіє довгоочікуваному поповненню: син співачки Руслан Євдокименко на 7 небі від щастя

Син відомої української співачки Софії Ротару Руслан Євдокименко показав нового домашнього улюбленця сім'ї. В родині довгоочікуване поповнення.

Софія Ротару не дуже часто з’являється в Мережі з новинами з особистого життя. Прихильникам пощастило, що це робить її син Руслан Євдокименко, який на сторінці в Instagram показав нового члена родини. На фото його донька Соня тримає на руках щеня Голді з кудрявою шубкою бежевого забарвлення.

Голді! Ласкаво просимо в родину!

– написав Руслан Євдокименко.

Породу собачки син Софії Ротару в підписі не назвав, але припущення користувачів Instagram про те, що це мальтіпу, виявилися помилковими. Руслан Євдокименко в коментарях сказав, що порода Голді називається кавапу. Це результат схрещування спанієля та пуделя.

Нагадаємо, на початку повномасштабної війни росії проти України син і онук Софії Ротару потрапили в гучний скандал, коли здійснили спробу незаконно виїхати за кордон під час мобілізації. Чоловіків затримали і надали цій ситуації розголосу в ЗМІ, але ніхто з зіркової родини не коментував скандал. Пізніше після невдалої спроби пересікти український кордон онук Ротару натякнув, що він вже не в країні, опублікувавши фото з Франції.

Родина Софії Ротару радіє довгоочікуваному поповненню
Родина Софії Ротару радіє довгоочікуваному поповненню

Софія Михайлівна на днях засвітилася в Києві, прийшовши провідати чоловіка на могилу в річницю його смерті. Він похований на Байковому кладовищі. Онучка Ротару Соня давно живе і вчиться у США. Дівчина будує модельну кар’єру в Нью-Йорку і зустрічається з бізнесменом з рейтингу Forbes. Соня Євдокименко з підліткового віку знімалася для глянцевих журналів. Голді судячи з усього це саме її собака, іноді фото з ним з’являються в її Instagram.

Родина Софії Ротару радіє довгоочікуваному поповненню
Родина Софії Ротару радіє довгоочікуваному поповненню

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.