51-річна зірка “Інтернів” Світлана Пермякова у весільній сукні об’явила, що вийшла заміж: “Дуже довго чекала”

Російська актриса Світлана Пермякова показала прихильникам своє фото у весільній сукні і фаті та поділилася, що чекала цей момент все своє життя.

Несподіваний сюрприз своїм прихильникам Світлана Пермякова зробила, виклавши в Мережу відео у весільному платті з фатою і білій шубці:

Ну ось, ця подія нарешті настала. Я її дуже сильно довго чекала. Уявляєте? 51 рік. Мені не соромно свій вік, просто я дуже хотіла білу весільну сукню і ось нарешті у мене ця красива весільна сукня є. Я думаю ви за мене порадієте

, – поділилася актриса новиною під пісню Ірини Аллегрової “Свадебные цветы”.

Зірка інтернів Світлана Пермякова у весільній сукні об’явила, що вийшла заміж

Зірку “Інтернів” почали вітати з важливою подією прихильники в коментарях, які назвали Пермякову чарівною нареченою, але виявилося, що вона вийшла заміж тільки в кіно. Її нареченого зіграв актор з “Поліцейський з Рубльовки” Роман Попов. Правду актриса розкрила тільки через декілька годин після того, як пошуткувала над аудиторією.

Зірка інтернів Світлана Пермякова у весільній сукні об’явила, що вийшла заміж

Довгий час Світлані Пермяковій не щастило в особистому житті. Коли їй був 21 рік, вона зустрічалась з одруженим чоловіком, з яким познайомилася в театрі. Їх відносини з початку були приречені на провал, але ще швидшим їх розставання зробило засудження батьків актриси. В 2008 році зірка вийшла заміж за Євгена Бодрова, з яким познайомилася в Мережі, але через декілька місяців вона зрозуміла, як помилилася і подала на розлучення.

Зірка інтернів Світлана Пермякова у весільній сукні об’явила, що вийшла заміж

Потім Пермякова побудувала романтичні відносини з Максимом Скрябіним, який став її директором і батьком єдиною дочки Варвари, але характер їх стосунків став незрозумілим, коли вони стали сусідами після того, як декілька років жили в одному домі. Роман Пермякової і Скрябіна продовжувався три роки, зараз вони продовжують разом виховувати дочку і співпрацювати по роботі.