Решетнік, Мішина, Горбунов та інші українські зірки, які планують усиновити дітей після закінчення війни

Через війну, яку розв'язала росія на території України, сотні українських дітей залишились без батьків. Хто із знаменитостей думає над усиновленням таких діток, читайте далі в матеріалі.

Через війну, яку розв’язала росія на території України, сотні українських дітей залишились без батьків. Хто із знаменитостей думає на усиновленням таких діток, читайте далі в матеріалі.

Багато українських зірок, побачивши дітей, які втратили батьків через війну, розчулились і почали задумувати про усиновлення. Поки у нашій країні триває війна, формально неможливо усиновити дитину, оскільки не працюють реєстри. Тому у героїв сьогоднішньої статті є ще час, щоб зважити всі за та проти і після перемоги подарувати хоча б одній дитині батьківську любов.

Юрій Горбунов і Катя Осадча

Катя Осадча показала маленьких синів від Юрія Горбунова
Зірки, які планують усиновити дітей після закінчення війни: Юрій Горбунов і Катя Осадча

Про свої наміри усиновити дитину Юрій Горбунов розповів ще у квітні цього року в інтерв’ю програмі “Сніданок з 1+1”. Чоловік заявив, що після війни всі українці, які мають на це змогу, просто змушені усиновлювати дітей, які залишись сиротами. Юрій відмітив, що вони з Катею Осадчею вже про це задумались.

Нещодавно і Катя Осадча дала коментар з цього приводу. Телеведуча зізналась, що в їхній сім’ї дійсно обговорювалось це питання, однак остаточне рішення вони ще не прийняли. Осадча розуміє, що усиновлення – дуже складна процедура, як з точки зору закону, так і з моральної сторони.

Григорій і Христина Решетнік

Григорій Решетнік показав фото до і після весілля
Зірки, які планують усиновити дітей після закінчення війни: Григорій і Христина Решетнік

24 жовтня в ефір вийшла програма “ЖВЛ”, де ведучий “Холостяка” Григорій Решетнік з дружиною Христиною вперше заявили про намір усиновити дитину, яка залишилась сиротою через війну. Григорій зізнався, що він хоче допомогти всім, але оскільки це неможливо, то подарує свою любов і опіку хоча б одній дитині. Сім’я Решетніків зізнаються, що думають про усиновлення можливо й двох діток. Варто зазначити, що Григорій та Христина являються батьками трьох синів.

Тимур Мірошниченко

Тимур Мірошниченко
Зірки, які планують усиновити дітей після закінчення війни: Тимур Мірошниченко

Ведучий Тимур Мірошниченко з дружиною Інною мають двох дітей, але планують усиновити ще одну дитину після закінчення війни. Тимур зізнається, що вони задумувались з дружиною про усиновлення ще й до війни, однак зараз їхнє бажання тільки посилилось.

Ксенія Мішина

Ксенія Мішина
Зірки, які планують усиновити дітей після закінчення війни: Ксенія Мішина

Українська акторка Ксенія Мішина, відповідаючи на запитання підписників в Інстаграм, зізналася, що думає про усиновлення. Однак акторка підкреслила, що спочатку знайде чоловіка, а лиш потім зможе займатися цим питанням, адже до того часу, поки вона не в шлюбі, оформити усиновлення практично неможливо.

Схожі статті

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.