Брежнєва, Матвієнко, Осадча та інші знаменитості, які стали мамами в дуже юному віці, але не шкодують про це

Дуже часто знаменитості надають перевагу розвитку кар'єри, а батьківство залишають на потім. Однак є й ті артисти, які дуже рано стали батьками.

Герої нашої сьогоднішньої статті стали батьками в зовсім юному віці. Однак їм це не завадило побудувати успішну кар’єру на сцені.

Катя Осадча

Катя Осадча з сином Іллею
Знаменитості, які стали мамами в дуже юному віці: Катя Осадча

Відома українська ведуча Катя Осадча зважилась на другу дитину лише в 34 роки, коли вона вже побудувала успішну кар’єру на телебаченні. А ось свою першу дитину Катя народила, коли ще була зовсім юною і невідомою публіці дівчиною. Осадча стала мамою хлопчика у 19 років. На той час дівчина була одружена з політиком Олегом Поліщуком, який старший за неї на 15 років. Шлюб з чоловіком протривав всього декілька років. Осадча і Поліщук розлучились через різницю у віці і різному погляді на життя.

Тоня Матвієнко

 Знаменитості, які стали мамами в дуже юному віці: Тоня Матвієнко
Знаменитості, які стали мамами в дуже юному віці: Тоня Матвієнко

Донька Ніни Матвієнко Тоня завагітніла, коли ще сама була дитиною. На той момент дівчині було 16 років. Не дивлячись на цькування публіки, Ніна Матвієнко зраділа, що стане бабусею.

Тоня Матвієнко вийшла заміж за батька своєї дитини, однак через 10 років подружжя розійшлось. Зараз співачка виглядає майже ровесницею зі своєю донькою Ульяною.

Віра Брежнєва

 Знаменитості, які стали мамами в дуже юному віці: Віра Брежнєва
Знаменитості, які стали мамами в дуже юному віці: Віра Брежнєва

Українська співачка Віра Брежнєва стала мамою вперше у віці 19 років від чоловіка з яким жила в цивільному шлюбі. Артистка в одному з інтерв’ю зізналась, що вагітність протікала важко і була велика загроза не виносити дитину. Однак дівчинка, яку назвали Сонею, родилась в термін та здоровою.

Незважаючи на те, що Брежнєва розійшлася з батьком своєї дитини, співачка не шкодує, що стала мамою у юному віці.

Надія Мейхер

Надія Мейхер ошелешила новим знімком
Знаменитості, які стали мамами в дуже юному віці: Надія Мейхер

Ще одна “віагрянка” Надія Мейхер-Грановська стала мамою у 20 років. Співачка народила хлопчика Ігоря від бізнесмена Олександра Ліщенка, з яким не була офіційно одружена. З батьком дитини Надія Мейхер дуже скоро розійшлась, однак вона не шкодує, що народила сина у ранньому віці. Більше того, материнство не завадило Надії збудувати кар’єру співачки.

Популярне

Схожі статті

Смачно, як у бабусі. Готую мега-порції, жодного не залишається: пишні пиріжки на кефірі з будь-якою начинкою

Усі ми знаємо і любимо пиріжки. Це проста, але водночас дуже смачна і ситна страва на будь-який час дня. Сьогодні ми підготували рецепт пишних і ніжних пиріжків, для яких підійде будь-яка начинка.

Рецепт без заморочок. Усе склала і забула: дуже смачна вечеря виходить, а всього 5 простих інгредієнтів

Якщо в холодильнику є копчені ковбаски, а зі сніданку чи обіду залишилася відварена картопелька, можна змудрувати дуже смачну вечерю. Просто закладіть все це у духовку й очікуйте на результат.

Не пиріг, а золото! Навчила всіх подруг готувати таку смакоту до чаю: манник “П’ятихвилинка” з фруктами

Пиріг за цим рецептом готується з простих і доступних продуктів, а смак у нього виходить божественним. Ви можете використати будь-які ягоди, які завалялися у вашій морозилці для цього манника.