ТОП-10 найкрасивіших жінок-знаменитостей України: Тіна Кароль, Олена Зеленська та інші

Українок називають найкрасивішими жінками світу. Вони славляться не лише природною красою, а й умінням себе припідносити. Тож, які вони — найкрасивіші жінки України — читайте у матеріалі.

Кожна українська жінка красива по-своєму, однак серед знаменитостей є ті, чиєю красою захоплюють мільйони. До вашої уваги, ТОП-10 найкрасивіших жінок-знаменитостей України.

10. Оля Полякова

Оля Полякова запросила в прямий ефір Артема Пивоварова
ТОП-10 найкрасивіших жінок-знаменитостей України: Оля Полякова

43-річна “Королева ночі” впевнено займає 10 місце рейтингу. Співачка славиться своїми довгими ногами, підтягнутою фігурою та виглядає вона набагато молодше свого віку. Полякова зізнається, що для того, щоб зберегти на довше свою молодість і красу вона щодня докладає купу зусиль. Співачка не лише годинами не вилазить зі спортзалу, а й регулярно ходить до косметологів на різноманітні процедури.

9. Леся Нікітюк

Леся Нікітюк показала, як підготувалась до зими
ТОП-10 найкрасивіших жінок-знаменитостей України:  Леся Нікітюк

Заслужене дев’яте місце отримала ведуча Нового каналу Леся Нікітюк. Дівчина може позмагатися з Поляковою довжиною ніг та харизмою. Варто відзначити, що Нікітюк пройшла неймовірну трансформацію від простої провінційної дівчини з зайвою вагою до стрункої красуні з телеекрану.

8. Віра Брежнєва

Поклонники заподозрили, что Брежнева делала пластические операции
ТОП-10 найкрасивіших жінок-знаменитостей України: Віра Брежнєва

ТОП найкрасивіших жінок просто не можливий без колишніх “віагрянок”. Брежнєву завжди вважали однією з найефектніших учасниць гурту. Навіть зараз, у віці 40 років, співачка може скласти конкуренцію молодим дівчатам, адже виглядає вона просто приголомшливо.

7. Ольга Сумська

Ольга Сумська стала до плити і здивувала всіх своїми навичками
ТОП-10 найкрасивіших жінок-знаменитостей України: Ольга Сумська

Українська “Роксолана” Ольга Сумська зайняла сьоме місце у рейтингу найкрасивіших жінок України. 54-річна акторка досі вражає публіку своєю красою і грацією. Більше того, Сумська виглядає набагато молодше за свій реальний вік.

6. Даша Астаф’єва

Даша Астафьева разнесла однополчан
ТОП-10 найкрасивіших жінок-знаменитостей України: Даша Астаф’єва

Красу співачки та акторки Даші Астаф’євої оцінили не лише в Україні, а й далеко за кордоном, де дівчина була зіркою чоловічого журналу. Даша володіє дуже красивою, жіночною фігурою і виразними рисами обличчя, які зачаровують публіку.

5. Настя Каменських

Настя Каменських занепокоїла шанувальників сумними новинами
ТОП-10 найкрасивіших жінок-знаменитостей України: Настя Каменських

Її бажають мільйони чоловіків по всій країні, а жінки хочуть бути на неї схожими. П’яте місце рейтингу займає співачка Настя Каменських. Ця українська красуня запам’ятовується публіці розкішними кучерями, миловидним обличчям, а також пишними формами, які вона вміло вміє підкреслити.

4. Ксенія Мішина

Ксенія Мішина показала фото з РАГСу
ТОП-10 найкрасивіших жінок-знаменитостей України: Ксенія Мішина

Відома акторка та перша “Холостячка” Ксенія Мішина займає четверте місце у рейтингу найкрасивіших жінок. Акторка вразила своєю красою не лише чоловіків на проєкті “Холостячка”, а й усіх глядачів. Доглянуте довге волосся, струнка фігура, виразні риси обличчя – все те, що робить Ксенію справжньою красунею.

3. Олена Зеленська

Олена Зеленська в інтерв'ю розповіла, як живе її сім'я після 24 лютого
ТОП-10 найкрасивіших жінок-знаменитостей України: Олена Зеленська

Третє місце рейтингу зайняла перша леді України Олена Зеленська. Жінка вражає не лише своєю природною красою, а й відчуттям стилю та вмінням підкреслити свої достоїнства.

2. Юлія Саніна

Юлія Саніна
ТОП-10 найкрасивіших жінок-знаменитостей України: Юлія Саніна

Вокалістка гурту The Hardkiss Юлія Саніна займає друге місце рейтингу найкрасивіших жінок України. Співачка може похвалитися природною красою, яку вона не удосконалювала ні у хірургів, ні у косметологів. З макіяжем і без Юлія виглядає неймовірно.

1. Тіна Кароль

Українська співачка Тіна Кароль поділилась секретом своєї бездоганної фігури з шанувальниками
ТОП-10 найкрасивіших жінок-знаменитостей України: Тіна Кароль

Перше місце рейтингу найкрасивіших жінок України займає співачка Тіна Кароль. Окрім природної краси Кароль докладає купу зусиль, щоб виглядати гарно. Співачка зізнається, що має схильність до повноти, тож постійно контролює своє харчування та регулярно займається спортом. Варто відзначити, що краса співачки повністю природна. Тіна не удосконалювала зовнішність з допомогою уколів краси та пластики.

Популярне

Схожі статті

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.

Могла б стати Міс Всесвіт! Ангельська зовнішність єдиної онучки Софії Ротару вразила користувачів Мережі

Відома українська співачка Софія Ротару має одного сина, який подарував їй двох онуків. Молодша донька Руслана Євдокименка могла б стати справжньою Міс Всесвіт!